E-book: positieve inspiratie voor meer mentale veerkracht

Positieve inspiratie voor meer mentale veerkracht

Tips voor meer energie en positiviteit doorheen de werkdag

Dat we positieve ondersteuning kunnen gebruiken om allerlei uitdagingen aan te gaan die momenteel op ons af komen, zeker ook op de werkvloer, staat buiten kijf. Steeds meer medewerkers geven aan dat ze zich niet goed in hun vel voelen met toxische stress, burn-out, demotivatie, negativiteit, absenteïsme en verloop tot gevolg.

Positieve inspiratie voor meer mentale veerkracht 3D

Krijg 7 tips voor meer mentale veerkracht!

Volg live de Blue Monday Booster Sessie!

Met behulp van een positieve mindset in een constructieve werkomgeving kunnen werknemers én organisaties samen de negatieve spiraal doorbreken. En het gevolg? Collega’s die zich gezonder, veerkrachtiger, energieker en positiever voelen en betere prestaties neerzetten die de medewerker zelf – maar ook het team, de ganse organisatie en zelfs de maatschappij – ten goede komen.

Een bedrijfscultuur veranderen is niet iets dat van vandaag op morgen kan gerealiseerd worden en het is hoogstwaarschijnlijk ook geen makkelijke weg. Weerstand en vragen kunnen altijd opduiken en het vraagt moed en doorzettingsvermogen van de top van de organisatie en de leidinggevenden. Bovendien moet het gedragen worden door de ganse organisatie. Maar, ook al is het creëren van een mindful en positieve werkcultuur een uitdaging en een stevig proces, de voordelen zijn het meer dan waard!

Positieve inspiratie voor meer mentale veerkracht 3D

In dit e-book ontdek je 7 tips, gebaseerd op de principes van positieve psychologie en mindfulness, om een positieve boost te geven aan jouw team- of bedrijfscultuur. Bovendien brengen deze tips rust en focus voor jezelf – en je collega’s – doorheen de werkdag.

Op zoek naar extra positiviteit en een energieboost?

Volg gratis het live webinar “Blue Monday Booster Sessie”

Vrijdag 13 januari 2023 (10u)

Let’s go for the extra smile! Want Blue Monday staat traditioneel gekend als de meest deprimerendste dag van het jaar. De feestvreugde van het “Holiday Season” maakt in januari stilaan plaats voor de alledaagse sleur waarvan we eind vorig jaar nochtans dachten dat we het dit jaar anders gingen aanpakken.
Dankzij deze booster sessie met Chief Happiness Griet Deca brengen we je extra lichtpuntjes in deze koude grijze dagen.

Wil je gericht, concreet en relatief snel inzetten op (welzijn) en werkgeluk in jouw organisatie? 

Maak gebruik van een interne werkgeluk ambassadeur!

Corporate Well-Being and Happiness at Work Ambassador Training
Opleiding Corporate Well-Being and Happiness at Work Ambassador (Drie-daagse opleiding vanaf woensdag 21 april 2023 in Oostende)
Deze opleiding biedt een sterk kader met de wetenschappelijke basisprincipes en alle relevante theoretische kennis, best practices en praktische tools om dit thema op de agenda te zetten en levend te houden in jouw organisatie. Tevens stel je al meteen een eigen plan van aanpak op om toe te passen in je eigen werkcontext.
Goed om weten
(!) Schrijf je in voor 31/01/2023 en krijg het “very early bird” tarief: je betaalt slechts 1.315 euro excl. BTW pp.

(!) Deze opleiding komt nog tot 31/12/2022 in aanmerking voor KMO-portefeuille. Schrijf je snel nog in en dien je aanvraag tijdig in om er gebruik van te kunnen maken.

You might be interested in …