E-book: Positieve inspiratie voor meer mentale veerkracht

Positieve inspiratie voor meer mentale veerkracht

Tips voor meer energie en positiviteit doorheen de werkdag

Dat we positieve ondersteuning kunnen gebruiken om allerlei uitdagingen aan te gaan die momenteel op ons af komen, zeker ook op de werkvloer, staat buiten kijf. Steeds meer medewerkers geven aan dat ze zich niet goed in hun vel voelen met toxische stress, burn-out, demotivatie, negativiteit, absenteïsme en verloop tot gevolg.

Positieve inspiratie voor meer mentale veerkracht 3D

Krijg 7 tips voor meer mentale veerkracht!

Met behulp van een positieve mindset in een constructieve werkomgeving kunnen werknemers én organisaties samen de negatieve spiraal doorbreken. En het gevolg? Collega’s die zich gezonder, veerkrachtiger, energieker en positiever voelen en betere prestaties neerzetten die de medewerker zelf – maar ook het team, de ganse organisatie en zelfs de maatschappij – ten goede komen.

Een bedrijfscultuur veranderen is niet iets dat van vandaag op morgen kan gerealiseerd worden en het is hoogstwaarschijnlijk ook geen makkelijke weg. Weerstand en vragen kunnen altijd opduiken en het vraagt moed en doorzettingsvermogen van de top van de organisatie en de leidinggevenden. Bovendien moet het gedragen worden door de ganse organisatie. Maar, ook al is het creëren van een mindful en positieve werkcultuur een uitdaging en een stevig proces, de voordelen zijn het meer dan waard!

Positieve inspiratie voor meer mentale veerkracht 3D

In dit e-book ontdek je 7 tips, gebaseerd op de principes van positieve psychologie en mindfulness, om een positieve boost te geven aan jouw team- of bedrijfscultuur. Bovendien brengen deze tips rust en focus voor jezelf – en je collega’s – doorheen de werkdag.

Wil je gericht, concreet en relatief snel inzetten op (mentaal) welzijn en werkgeluk in jouw team of organisatie? 

Maak gebruik van een interne werkgeluk ambassadeur!

Corporate Well-Being and Happiness at Work Ambassador Training
Opleiding Corporate Well-Being and Happiness at Work Ambassador (Nov/Dec 2023 in Antwerpen + mei 2024 in Vlaams-Brabant) 
Deze opleiding biedt een sterk kader met de wetenschappelijke basisprincipes en alle relevante theoretische kennis, best practices en praktische tools om dit thema op de agenda te zetten en levend te houden in jouw organisatie. Tevens stel je al meteen een eigen plan van aanpak op om toe te passen in je eigen werkcontext.
Goed om weten
(!) Schrijf je tijdig in en scoor een vroegboekkorting.

You might be interested in …