TRYANGLE TEAMBUILDING

Zet in op sterk teamwerk

Bouwen aan een sterk team

Het cultiveren van positieve samenwerking is één van de belangrijke en meest determinerende componenten van werkgeluk. Hoe creëer je de juiste omgeving voor optimaal teamwork?
In een hechte tribe kan iedereen immers efficiënter én met plezier aan de slag.

Tryangle versterkt al jaren de connectie binnen organisaties en teams door unieke teambuilding, teamversterkende games en teamcoaching, zowel in real life als digitaal.

Kennismaken?

Een greep uit onze teambuilding opties…

De WOW mobiel
Tryangle komt graag naar je toe met telkens een nieuwe verrassing in de WOW-mobiel, speciaal ontworpen rond allerlei leuke activiteiten die het welzijn op het werk verbeteren.
Deze welzijnsinterventie op wielen kan een training opfleuren, het perfecte relaxatiemoment bieden, een snuifje fun toevoegen aan een teambuilding of een extraatje leveren op een bedrijfsevenenement.  In een handomdraai transformeert de WOW-mobiel zich van babbelbad over een ontspanningsruimte tot veilige gespreksplek.
Online of offline teambuilding: Versterk de teamspirit (op afstand)
Nood aan een verbindende activiteit om je team (online) dichterbij te brengen en de teamspirit te versterken? Organiseer een (online) teambuilding en ga in 2 uur op een interactieve en creatieve manier aan de slag met verbinding en positieve feedback.
Op een ontspannen en ludieke manier laden we de batterijen terug op zodat iedereen met verse moed terug aan het werk kan.
The Team Quest
Tijdens deze spannende virtuele zoektocht voer je als team een race tegen de klok. Los uitdagende puzzels op en breng creatieve opdrachten tot een goed einde! Deze Team Quest zorgt niet alleen voor heel wat team-plezier, maar geeft ook inspirerende tips mee voor meer welzijn en werkgeluk.
Volledig gepersonaliseerd met aangepaste branding en challenges die aansluiten bij de missie, visie, waarden en/of bestaande (welzijns)initiatieven van de organisatie.

Ontdek ook de andere diensten in ons aanbod