SUBSIDIE-MOGELIJKHEDEN
SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN
Wil jij aan de slag om het welzijn en het werkgeluk van jouw medewerkers te ondersteunen? Dan is er goed nieuws!
De welzijnsinterventies van Tryangle komen immers in aanmerking voor heel wat subsidiemogelijkheden. Hieronder kan je ze allemaal ontdekken.
Enkele subsidiemogelijkheden op een rijtje
In België/Vlaanderen bestaan heel wat mogelijkheden om financiële ondersteuning te ontvangen bij het investeren in het mentale en fysieke welzijn van medewerkers:
– KMO-Portefeuille
– Werkbaarheidscheques
– Sectorfondsen
– ESF-oproepen
Hieronder kan je meer details nalezen over alle opties.
Vind je jouw sectorfonds of bedrijfsvorm niet terug? Wij zoeken het graag voor je uit.
Neem contact met ons op !
KMO-Portefeuille (DV.O225498)
De KMO-Portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Tryangle is gecertificeerd, wat betekent dat wanneer je een opleiding boekt in het kader van onderstaande topics, deze kan gesubsidieerd worden via KMOP.
Opleidingen in het kader van personeelsmanagement:
Het personeelsbeleid van een onderneming om een doelmatige en functionerende arbeidsorganisatie te verwezenlijken, gericht op de algemene werking van een kmo, en met betrekking tot minstens één van deze topics:
– arbeidsorganisatie en bedrijfsprocessen;
– competentiebeleid;
– diversiteit- en non-discriminatiebeleid;
– evaluatie- en functioneringsbeleid;
– personeelsplanning;
– sociale wetgeving.
Werkbaarheidscheques
Met de werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie, kunnen eenmanszaken, kmo’s en grote ondernemingen (met minstens 1 werknemer) uit de profit en social profit sector tot € 9.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen en aan te pakken.
Naar aanleiding van de coronacrisis worden de werkbaarheidscheque tijdelijk uitgebreid om verbeteracties mogelijk te maken in de vorm van advies, begeleiding en opleiding, waarbij telkens aandacht moet zijn voor het psychosociaal welbevinden van de medewerkers.