TRYANGLE PARTNERSHIPS

Unieke expertise binnen het Tryangle aanbod

Wij zijn bijzonder trots op onze samenwerking met vooraanstaande experts in diverse vakgebieden die stuk voor stuk bijdragen aan meer welzijn en werkgeluk. Door strategische partnerships zijn wij in staat een breed scala aan opleiding en coaching aan te bieden die steunt op de meest actuele kennis en deskundigheid, hetgeen bijdraagt aan zowel de kwaliteit als de diversiteit van ons aanbod en een dynamische leerervaring voor al onze deelnemers.

Je vindt hieronder een overzicht van de expert-topics die je vanaf nu onder het Tryangle dak kan terugvinden. Natuurlijk blijft ons uitgebreid gamma aan werkgeluk- en welzijnsinterventies ook steeds toegankelijk.

Duurzame onboarding voor optimaal werkgeluk

onboarding

Ontoereikende onboarding: een struikelblok voor groei

Een gebrekkige aanpak van onboarding kan resulteren in een reeks uitdagingen die niet alleen het welzijn van nieuwe medewerkers beïnvloeden, maar ook de algehele prestaties en het imago van de organisatie schaden. Zonder een doordacht onboardingstraject bestaat het risico van verminderde instroom, frequente afwezigheden, een verzwakt werkgeversimago, en een gebrek aan betrokkenheid. Dit kan niet alleen leiden tot een financiële last door hogere kosten voor werving en selectie, maar ook tot een toename van personeelsverloop en de daarbij behorende kosten. Vermijd de potentiële valkuilen en zorg ervoor dat je onboarding een essentieel onderdeel van het bedrijfsbeleid wordt. 

Inzetten op de fundamenten van werktevredenheid en werkgeluk

Tryangle wil HR medewerkers en leidinggevenden begeleiden bij het ontwikkelen van een goed doordacht onboardingebeleid als sleutel tot succes voor elke organisatie die streeft naar een duurzame en inclusieve werkomgeving. Een doeltreffend onboardingstraject gaat verder dan een initieel welkomstmoment en het simpelweg het delen van de praktische ins en outs van de organisatie. Het draait om het creëren van een cultuur waarin nieuwkomers zich gewaardeerd voelen en snel kunnen integreren. Dit zorgt voor een naadloze overgang voor nieuwe medewerkers, maar legt tevens de fundamenten voor een maximale verbinding, betrokkenheid en engagement en definieert het succes van de organisatie.

De trainer / coach

Elina Van Win heeft een passie voor mensen, human resources en hoe nieuwe medewerkers werving, selectie, onboarding en welzijn ervaren. Ze maakte van onboarden haar missie en begeleidt organisaties en HR-professionals bij het opstellen van een duurzaam en inclusief HRM-beleid.

Een greep uit ons aanbod

Inspiratiesessie onboarding
Een kort maar krachtige sessie die stil staat bij wat onboarding precies is en hoe het bijdraagt aan andere HR-processen. Deelnemers ontdekken hoe een inclusief en duurzaam onboardingsbeleid inspeelt op de betrokkenheid en het engagement van nieuwe medewerkers en we verkennen kort de verschillende dimensies en fasen van het onboardingsproces.
Workshop
Workshop Onboarding en Engagement
Een praktijkgerichte en interactieve workshop voor leidinggevenden en management waarin deelnemers dieper ingaan op de fundamenten en het belang van een sterke onboarding en de impact ervan op het aantrekken, motiveren en engageren van medewerkers. Ook de verschillende dimensies en fasen komen uitgebreid aan bod, net als de rol die verschillende actoren hierin kunnen spelen.
Toolbox Onboarding
In deze hybride learning journey komen beleidsmedewerkers, directieleden en HR-professionals alles te weten over de sterktes en zwaktes van het huidige onboardingsbeleid en de indicatoren voor succes. Dankzij diepgaande inzichten in de dimensies en fasen van onboarding leren deelnemers stap voor stap een duurzaam onboardingsbeleid uit te bouwen en keren ze huiswaarts met een concreet actieplan.

Meer weten? Overleg met ons wat de mogelijkheden zijn

Inzichten over menopauze: samen sterk op het werk

Menopauze op de werkvloer: een onderbelicht verhaal

Slaapproblemen, een gebrek aan energie, opvliegers, neerslachtigheid, vermoeidheid en concentratieproblemen,… Symptomen die het vrouwen in de (peri)menopauze knap lastig kunnen maken op de werkvloer.
Onderzoek van Securex en UGent toont aan dat 55% van de vrouwen in de (peri)menopauze daarvan hinder ondervindt op het werk en uit Brits onderzoek blijkt dat 1 op 10 vrouwen ontslag neemt omwille van de (peri)menopauze. Daarenboven vindt slechts 8% dat het onderwerp bespreekbaar is met collega’s en leidinggevenden.

Inzetten op welzijn en connectie op het werk door het vergroten van inzicht in de (peri)menopauze 

Tryangle wil ook vrouwelijke medewerkers in de (peri)menopauze én hun collega’s, maar ook HR medewerkers en leidinggevenden ondersteunen om krachtiger met dit topic om te gaan en de bespreekbaarheid ervan te vergroten. Zo versterk je niet alleen het fysiek en mentaal welzijn van medewerkers, maar zorg je tevens voor een optimale samenwerking en een positieve, inclusieve bedrijfscultuur waar iedereen ruimte kan vinden voor de eigen sterktes én uitdagingen.

De trainer / coach

Inge Delva is menopauzecoach, schrijver en spreker. Ze geeft webinars en informatiesessies in bedrijven over de (peri)menopauze. Daarnaast organiseerde ze de voorbije jaren al diverse workshops, trajecten en lessen voor vrouwen in de (peri)menopauze. Daarbij zet ze steevast in op informeren, sensibiliseren, empowerment en mindset. Inge heeft een ruime corporate ervaring in marketing, communicatie en sales.

Een greep uit ons aanbod

Inspiratiewebinar
Het doel van dit beknopte webinar (1u)?
Het taboe rond de (peri)menopauze doorbreken en het onderwerp bespreekbaar maken voor alle collega’s en leidinggevenden. Deelnemers komen heel wat nuttige info te weten over de (peri)menopauze, zoals onder andere de symptomen die er vaak bij komen kijken. Op deze manier wordt het makkelijker om jezelf, je collega of je teamlid zo goed mogelijk te ondersteunen.
Workshop
Workshop voor leidinggevenden en HR professionals
Tijdens deze workshop kom je te weten wat de (peri)menopauze inhoudt, welk proces zich afspeelt in het lichaam van je collega in deze levensfase, maar kom je ook meer te weten over de symptomen die zich kunnen voordoen en de impact ervan op het werk. We helpen je op weg naar een menopauze-inclusieve organisatie door het proces te herkennen, bespreekbaar te maken en medewerkers in kwestie maximaal te ondersteunen.
Workshop voor vrouwelijke medewerkers
Tijdens deze workshop gaan we dieper in op het fysieke proces dat zich afspeelt, reiken we tools aan om beter te leren omgaan met alle veranderingen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak en staan we stil bij wat je kan doen op het werk om minder hinder te ondervinden, en je zo langer productief en gelukkig te voelen in je job. Kortom, een workshop boordevol inzichten en tips en dit in een veilige setting waar ervaringen kunnen uitgewisseld worden.
Tryangle coaching
Persoonlijke coaching
De (peri)menopauze is een fysieke, mentale en emotionele transformatie die je leven serieus op zijn kop kan zetten, ook op het werk. Tijdens deze coachingsessies werken we 1:1 rond de zaken waar jij mee worstelt. Je krijgt alle informatie over wat zich precies in het lichaam afspeelt, maar je leert ook kijken naar de onderliggende boodschap van symptomen en ongemakken, naar wie jij echt bent, wat je wil, waar je energie van krijgt en wat je goed doet, zodat je je opnieuw goed voelt in je professionele rol.

Aan de slag met dit topic? Let’s discuss!

Boek je gratis kennismakingsgesprek