TRYANGLE PARTNERSHIPS

Unieke expertise binnen het Tryangle aanbod

Wij zijn bijzonder trots op onze samenwerking met vooraanstaande experts in diverse vakgebieden die stuk voor stuk bijdragen aan meer welzijn en werkgeluk. Door strategische partnerships zijn wij in staat een breed scala aan opleiding en coaching aan te bieden die steunt op de meest actuele kennis en deskundigheid, hetgeen bijdraagt aan zowel de kwaliteit als de diversiteit van ons aanbod en een dynamische leerervaring voor al onze deelnemers.

Je vindt hieronder een overzicht van de expert-topics die je vanaf nu onder het Tryangle dak kan terugvinden. Natuurlijk blijft ons uitgebreid gamma aan werkgeluk- en welzijnsinterventies ook steeds toegankelijk.

Inzichten over menopauze: samen sterk op het werk

Menopauze op de werkvloer: een onderbelicht verhaal

Slaapproblemen, een gebrek aan energie, opvliegers, neerslachtigheid, vermoeidheid en concentratieproblemen,… Symptomen die het vrouwen in de (peri)menopauze knap lastig kunnen maken op de werkvloer.
Onderzoek van Securex en UGent toont aan dat 55% van de vrouwen in de (peri)menopauze daarvan hinder ondervindt op het werk en uit Brits onderzoek blijkt dat 1 op 10 vrouwen ontslag neemt omwille van de (peri)menopauze. Daarenboven vindt slechts 8% dat het onderwerp bespreekbaar is met collega’s en leidinggevenden.

Inzetten op welzijn en connectie op het werk door het vergroten van inzicht in de (peri)menopauze 

Tryangle wil ook vrouwelijke medewerkers in de (peri)menopauze én hun collega’s, maar ook HR medewerkers en leidinggevenden ondersteunen om krachtiger met dit topic om te gaan en de bespreekbaarheid ervan te vergroten. Zo versterk je niet alleen het fysiek en mentaal welzijn van medewerkers, maar zorg je tevens voor een optimale samenwerking en een positieve, inclusieve bedrijfscultuur waar iedereen ruimte kan vinden voor de eigen sterktes én uitdagingen.

De trainer / coach

Inge Delva is menopauzecoach, schrijver en spreker. Ze geeft webinars en informatiesessies in bedrijven over de (peri)menopauze. Daarnaast organiseerde ze de voorbije jaren al diverse workshops, trajecten en lessen voor vrouwen in de (peri)menopauze. Daarbij zet ze steevast in op informeren, sensibiliseren, empowerment en mindset. Inge heeft een ruime corporate ervaring in marketing, communicatie en sales.

Een greep uit ons aanbod

Inspiratiewebinar
Het doel van dit beknopte webinar (1u)?
Het taboe rond de (peri)menopauze doorbreken en het onderwerp bespreekbaar maken voor alle collega’s en leidinggevenden. Deelnemers komen heel wat nuttige info te weten over de (peri)menopauze, zoals onder andere de symptomen die er vaak bij komen kijken. Op deze manier wordt het makkelijker om jezelf, je collega of je teamlid zo goed mogelijk te ondersteunen.
Workshop
Workshop voor leidinggevenden en HR professionals
Tijdens deze workshop kom je te weten wat de (peri)menopauze inhoudt, welk proces zich afspeelt in het lichaam van je collega in deze levensfase, maar kom je ook meer te weten over de symptomen die zich kunnen voordoen en de impact ervan op het werk. We helpen je op weg naar een menopauze-inclusieve organisatie door het proces te herkennen, bespreekbaar te maken en medewerkers in kwestie maximaal te ondersteunen.
Workshop voor vrouwelijke medewerkers
Tijdens deze workshop gaan we dieper in op het fysieke proces dat zich afspeelt, reiken we tools aan om beter te leren omgaan met alle veranderingen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak en staan we stil bij wat je kan doen op het werk om minder hinder te ondervinden, en je zo langer productief en gelukkig te voelen in je job. Kortom, een workshop boordevol inzichten en tips en dit in een veilige setting waar ervaringen kunnen uitgewisseld worden.
Tryangle coaching
Persoonlijke coaching
De (peri)menopauze is een fysieke, mentale en emotionele transformatie die je leven serieus op zijn kop kan zetten, ook op het werk. Tijdens deze coachingsessies werken we 1:1 rond de zaken waar jij mee worstelt. Je krijgt alle informatie over wat zich precies in het lichaam afspeelt, maar je leert ook kijken naar de onderliggende boodschap van symptomen en ongemakken, naar wie jij echt bent, wat je wil, waar je energie van krijgt en wat je goed doet, zodat je je opnieuw goed voelt in je professionele rol.

Aan de slag met dit topic? Let’s discuss!

Boek je gratis kennismakingsgesprek