TRYANGLE TRAINING

Aan de hand van workshops en trainingen in uiteenlopende on- en offline formats gaan we dieper in op één of meerdere thema’s met behulp van theoretische inzichten, praktijkvoorbeelden en hands-on oefeningen.

Onze try a different angle stijl is gebaseerd op learning-by-doing, beweging en fun, waardoor we de materie op een unieke manier tot leven brengen. Ondertussen heeft het Tryangle team al meer dan 11.000 trainingsuren op de teller en zijn we bijzonder trots op onze gemiddelde evaluatiescore van 9.1/10.

In-company trainingen

Wil je graag op maat van de noden en de bedrijfscultuur van jouw organisatie of team aan de slag, dan kan je onze in-company welzijnsinterventies boeken. Die kunnen in real life of online georganiseerd worden. We bieden zowel korte, krachtige workshops als dagtrainingen met meer verdieping, maar ook langere begeleidingstrajecten behoren tot de mogelijkheden.
Kennismaken?

Een greep uit onze populairste trainingen van het moment
“Stress intomen is burn-out voorkomen”
“Versterk het engagement en de productiviteit van je team”
“Perfectionisme – wat zijn de valkuilen van (te) goed willen doen?”
Ontdek alle thema’s waarrond we werken

Live Online Trainingen in open aanbod

Schuif je graag individueel of samen met enkele collega’s aan bij één van onze populaire opleidingen in open aanbod? Dat kan!

Tryangle heeft heel wat live online trainingen gepland staan waarin je gelijkgestemde professionals ontmoet. De uitdagingen, inzichten, technieken en cases die er samengebracht worden leveren een boeiend perspectief op.

Bekijk de kalender

E-learning modules

Medewerkers die volledig digitaal en op eigen tempo welzijnsinzichten willen verzamelen kunnen heel wat onderwerpen ontdekken onder de vorm van een e-learning traject.

Ontdek onze bestaande modules en klik voor meer info:
Mindful werken
Sterker dankzij stress
Stress en burn-out herkennen en bespreekbaar maken

Wil je deze e-learnings aanbieden aan meerdere medewerkers binnen je team of organisatie? Dat kan!
Contacteer ons!

*Nieuw* Tryangle Learning Journeys

Ga voor een ultieme mix en match en zet in op een blended learning journey: een traject van verschillende leermomenten verspreid over een bepaalde periode, waarbij allerhande leerervaringen worden ingezet via meerdere kanalen, elk met hun eigen aanpak en voordelen. 

Zo creëren we samen een dynamische leeroplossing die aansluit bij de verschillende leerstijlen van je medewerkers, maar die tevens ook aangepast kan worden aan de noden van de organisatie.

Ontdek er alles over

Ontdek ook de andere diensten in ons aanbod