TRY A DIFFERENT ANGLE PODCAST

Vanaf 19 september 2022 kan je ook welzijn en werkgeluk inspiratie in je oor vinden!

Een gloednieuwe podcast 

Tryangle gaat in gesprek met organisaties om meer te weten te komen over hun visie op welzijn en geluk op het werk en hoe ze het aanpakken. We praten met welzijninitiatiefnemers en werkgeluk-ambassadeurs over alle mogelijke aspecten van werkgeluk en de concrete interventies die ze hebben gelanceerd vanuit hun specifieke rol – wat deze ook mag zijn.

Je ontdekt zo niet alleen waarom werkgeluk belangrijk is en de aspecten waarop verschillende bedrijven de nadruk leggen, maar je krijgt ook heel wat tips en inspiratie mee: concrete manieren waarop dit topic zich kan vertalen op de werkvloer, welke stappen de organisatie gezet heeft en welke plannen ze nog hebben, wat wel en niet werkt, wat de impact en resultaten ervan zijn,… 

Nieuwsgierig? Beluister hieronder de trailer!

In deze korte trailer lichten Tryangle co-founders Griet Deca en Kim Hilgert een tipje van de sluier op over wat je van deze Podcast mag verwachten. Abonneer je via je favoriete Podcast tool en mis geen enkele nieuwe aflevering.

Graag een overzicht van alle beschikbare afleveringen? Dat vind je via deze link.

Luister online of op Spotify, iTunes, Google of YouTube.

Te beluisteren vanaf 19 september

We lanceren onze Podcast, niet toevallig, tijdens de Week van het Werkgeluk 2022!
Deze themaweek is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden samen te brengen en elkaar te inspireren om van werken aan werkgeluk tot de normaalste zaak van de wereld te maken.