Hieronder vind je een handig overzicht met alle Tryangle podcast afleveringen

  Beluister alle afleveringen online of luister via Spotify, Apple, Google of YouTube.
.
Wil je graag als gast aan het woord komen in onze podcast? Neem contact met ons op!

Nieuwste episode: Episode 5 – met Griet Deca en Carolien Van Belle en Katrijn Vekens (Kinnarps)

Carolien Van Belle is HR & Facility Manager. Katrijn Vekens is Product & Marketing Executive. Samen creëren ze een happy workplace voor de medewerkers van Kinnarps.  En dat gaat over meer dan alleen de comfortabele stoelen waarin we mogen zitten voor dit gesprek.
Carolien en Katrijn hebben het onder andere over hoe werkgeluk bijdraagt tot productiviteit en over hoe de kantoorinrichting voor een aangename werkomgeving zorgt. Maar ook over het belang van een open communicatie cultuur, de war for talent en inzetten op retentie, hun Happiness Heroes en hoe hard werken ook fun mag zijn,…

Luister online of op Spotify, iTunes, Google of YouTube.

Episode 4 – Met Griet Deca en Alexander Alonso (BD Benelux)

Alexander Alonso is General Manager bij BD benelux, een medisch-technologisch bedrijf met als doel het verbeteren van de gezondheidszorg voor een betere wereld. Dat doen ze door het bevorderen van medische innovatie, diagnostiek en zorg.
In dit gesprek vertelt Alexander ons onder andere over de meest gemaakte denkfout bij burn-out (“het kan mij niet overkomen”), over de impact van de corona pandemie, over hoe je de mens centraal kan blijven stellen – ook in een moeilijke context – en over de focus op ‘servant leadership’ en het concept work life harmonie ipv balans.

Luister online of op Spotify, iTunes, Google of YouTube.

Episode 3 – Met Kim Hilgert en Linda Cappelle (Bright Plus)

Linda Cappelle is de heel fiere directeur van Bright Plus, een bedrijf met een zeer specifieke bedrijfscultuur die gestoeld is op werkgeluk en met een heel duidelijke wellbeing strategie.
Linda heeft het in dit interview o.a. over persoonlijk leiderschap en de 5 pijlers in het welzijnsbeleid van Bright Plus, maar ook over de sterkte van een bottom-up verhaal, de uitdagingen rond hybride werken en over het belang van feedback en de kracht van kwetsbaarheid.

Luister online of op Spotify, iTunes, Google of YouTube.

Episode 2 – Met Griet Deca en Sanne De Prycker (VGD)

Sanne De Prycker is HR Business Partner en Preventieadviseur bij VGD, een kennispartner voor heel wat bedrijven. Met meer dan 40 jaar ervaring ondersteunen ze ondernemingen in vraagstukken rond tax, audit, accountancy, HR-zaken en dergelijke meer.
Sanne praat met ons onder andere over luisteren naar medewerkers, over omgaan met verloop en absenteïsme, over de verbondenheid tussen de verschillende regionale kantoren en over de klantentevredenheid als indicator voor de tevredenheid van de medewerkers.

Luister online of op Spotify, iTunes, Google of YouTube.

Episode 1 – Met Griet Deca en Kim Hilgert

We geven bij Tryangle zelf graag het goede voorbeeld. In deze eerste aflevering bijten Griet en Kim – de Chief Happiness Officers van Tryangle – de spits af. Ze hebben een gezellige babbel over welzijn en werkgeluk.
De basis voor elk gesprek in deze podcast reeks is een lijst met 7 stellingen, waaruit we onze gesprekspartners telkens één stelling laten kiezen. In deze aflevering kiezen Kim en Griet elk een stelling uit en vertellen ze hun persoonlijke verhaal dat daarbij hoort.

Luister online of op Spotify, iTunes, Google of YouTube.

Trailer – met Griet Deca en Kim Hilgert

Luister online of op Spotify, iTunes, Google of YouTube.

Wil je graag als gast aan het woord komen in onze podcast?