WEG MET STRESS,
GA VOOR MEER VEERKRACHT EN FOCUS!

De veerkracht en vitaliteit van je werknemers ondersteunen als buffer tegen negatieve stress en verhoogde werkdruk? Ontdek onze offline én online welzijnsinterventies die we op maat van jouw bedrijfscultuur inzetten of op welke manier onze consultants jouw organisatie kunnen begeleiden bij het opzetten van een welzijnsbeleid.

Door als organisatie deze (digitale) workshops en trainingen intern aan te bieden leren medewerkers tools en technieken voor meer weerbaarheid en psychologische immuniteit om stress te voorkomen en aan te pakken.
De welzijnsinterventies van Tryangle bieden bewustmaking en concrete tips en technieken rond omgaan met werkdruk en stress op het werk, waardoor medewerkers ook zelf (pro-)actief kunnen ingrijpen als de balans in het gedrang komt.

Stress- en burn-out preventie: Eigen stresssignalen en die van anderen herkennen

Week van de werkstress: Gratis on-demand webinar

Steeds meer werknemers worstelen met aanhoudende overbelasting en stress: 30% van de Belgische werknemers loopt een (hoog) risico op burn-out! Wie uitvalt, is vaak voor langere tijd arbeidsongeschikt.
Een vroege detectie en preventie van stress kan heel wat problemen voorkomen. Het is immers mogelijk om tekenen van toxische stress te (h)erkennen en bespreekbaar te maken en op die manier aan primaire en secundaire preventie te doen. En dit is precies wat aan bod komt in dit webinar.

Chief Happiness Griet Deca zet de belangrijkste inzichten op een rijtje zodat je stress en burn-out beter leert begrijpen, kan herkennen en effectief kan aanpakken.

Schrijf je hier in

Speciaal aanbod nav de Week van de Werkstress:

Wil je je werkgeluk en je mentale veerkracht een boost geven? Tryangle ontwikkelde twee E-learningreeksen waarmee je meteen zelf aan de slag kan: Mindful Werken en Sterker Dankzij Stress. Naar aanleiding van de Week van de Werkstress kan je deze e-learning modules nu bestellen met een zeer stevige korting!
De toegang tot de cursus is onbeperkt, dus je kan op je eigen tempo de tips, video’s en opdrachten doornemen en steeds opnieuw opfrissen wanneer nodig. Waar wacht je op?

E-learning Sterker dankzij Stress

Stress omzetten van last naar veerkracht: hoe pak je dat aan?
Dankzij deze E-learning “Sterker dankzij stress” leer je het potentiële obstakel dat ongezonde stress vaak is om te buigen in gezonde veerkracht.
Je versterkt jouw mentale en fysieke gezondheid omdat je gezond leert omgaan met stress.
Hierdoor ga je energieker aan de slag, verbetert je samenwerking met je collega’s, leidinggevenden en klanten én keer je met een fijner gevoel weer naar huis. Deze cursus is een heuse boost voor je creatieve brein en je energie.
Bovendien krijg je nav de Week van de Werkstress 2023 een stevige korting! Je betaalt slechts 40€ in plaats van 79€ voor deze e-learning.
Boek meteen aan het kortingstarief via de Tryangle Academy met de kortingscode ELWWS23. Dit kortingstarief is geldig tot en met 30 november 2023.

E-learning Mindful Werken

Dat mindful leven stress vermindert, is immers al langer bewezen. In deze E-learning reeks “Mindful Werken” passen we de principes van mindfulness toe op de werkrealiteit.
Je leert hoe meer bewust te zijn van wat je doet op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen en je krijgt concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren op verschillende vlakken van je professioneel leven.
Deze cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. Je kan de modules afzonderlijk ontdekken of de hele reeks volgen.
Wie zich nu inschrijft voor deze online cursus krijgt een stevige korting! Je betaalt slechts 65€ in plaats van 125€ voor de volledige reeks.
Boek meteen aan het kortingstarief via de Tryangle Academy met de kortingscode ELWWS23. Dit kortingstarief is geldig tot en met 30 november 2023.

Gratis e-book:
Tips voor meer energie en positiviteit doorheen de werkdag

Dat we positieve ondersteuning kunnen gebruiken om allerlei uitdagingen aan te gaan die momenteel op ons af komen, zeker ook op de werkvloer, staat buiten kijf. Steeds meer medewerkers geven aan dat ze zich niet goed in hun vel voelen met toxische stress, burn-out, demotivatie, negativiteit, absenteïsme en verloop tot gevolg.

In dit e-book ontdek je 7 tips, gebaseerd op de principes van positieve psychologie en mindfulness, om een positieve boost te geven aan jouw team- of bedrijfscultuur. Bovendien brengen deze tips rust en focus voor jezelf – en je collega’s – doorheen de werkdag.

Download het e-book

Meer inspiratie omtrent welzijn en geluk op het werk ?

Beluister de Try a Different Angle Podcast

Ontdek e-books omtrent werken aan werkgeluk

Bekijk onze (gratis) webinars en workshops

Ontdek al onze activiteiten en thema’s

10 tips voor minder digistress en meer digitaal welzijn

Wil je als organisatie meer inzetten op preventie van stress en burn-out?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Opleidingen in open aanbod – najaar 2023

Workplace Wellbeing Strategy

Welzijnsbeleid

Een corporate well-being aanpak combineert alle informatie en tools die een bedrijf ter beschikking kan stellen rond vitaliteit en gezonde gewoonten voor lichaam en geest. Tryangle helpt begrijpen en verduidelijken wat negatieve stress doet met medewerkers, maar informeert ook omtrent het tijdig herkennen van vroege signalen en erger voorkomen.

We ondersteunen organisaties bij het inzetten van welzijnstools (ter preventie van stress en burn-out maar ook ter verbetering van de gezondheid, veerkracht en prestaties van teams) en bieden eveneens begeleiding om constructief om te gaan met uitval en re-integratie. We werken samen een passend actieplan en indien nodig een welzijnsbeleid uit om welzijn op het werk te optimaliseren en duurzaam effectief te maken.

Meer weten? over onze welzijnsinterventies?

In-company opleidingen voor minder stress en meer veerkracht

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden. Ook de format passen we aan op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door een greep uit onze meest populaire corporate well-being topics om medewerkers te ondersteunen:

“De pijlers van zen sterk welzijnsbeleid”
“Stress en burn-out preventie voor managers”
“Versterk je brein, verbeter je focus”
“Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht”
“Digitaal deconnecteren”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat! Contacteer ons!

Meer weten over onze welzijnsinterventies?

werkstress
Tryangle webinar Griet Deca

Webinars en digitale inspiratiesessies rond stress en veerkracht

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we organisaties ook korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Populaire webinars rond stress en veerkracht zijn bijvoorbeeld:

“Stop burn-out: Hoe ongezonde stress tijdig herkennen?”
“Sterker dankzij stress”
“Fit in je hoofd, wel in je vel”
“Time & energy management”
“Digital Detox: Van digitale stress naar digitale efficiëntie”

Ontdek onze e-learning modules

Wil je graag online en op eigen tempo welzijnsinzichten vergaren?

E-learning “mindful werken”
Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. In deze E-learning reeks passen we de principes van mindfulness toe op de werkrealiteit en belichten we in 7 modules telkens een ander aspect van mindfulness op het werk. Boordevol concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren tijdens de werkdag.
Meer over deze e-learning

E-learning “sterker dankzij stress”
Door gezond om te leren gaan met stress, versterk je je mentale en fysieke veerkracht. Je krijgt concrete tools waardoor je energieker aan de slag kan, de samenwerking met leidinggevenden, collega’s en klanten verbetert en je je creatieve brein een boost geeft.
Meer over deze e-learning

Tryangle Academy
Stress en burn-out herkennen

Gratis webinar: Omgaan met stress

“Stress is een vies beest”, “Stress is negatief”, “Stress bezorgt je allerlei klachten”,…  Dat is zeker waar, maar je kan stress ook door een andere bril bekijken.

In dit webinar introduceert Chief Happiness Griet Deca een kader rond de goede en slechte aspecten verbonden aan stress. Daarnaast zijn er gezonde en ongezonde manieren om met stress om te gaan.

Benieuwd welk (on)bewust mechanisme jij toepast en of je de impact ervan nog kan verbeteren?
Ben jij een teamleader en wil je begrijpen en leren herkennen welke mechanismen jouw medewerkers gebruiken om met stress om te gaan? Dan is deze webinar ook zeker geschikt voor jou!

Kortom, je ontdekt er allerlei sleutels om jezelf en je collega’s beter te begrijpen én te ondersteunen in stressy tijden.

Bekijk het webinar

Benieuwd wat Tryangle nog kan betekenen voor jouw organisatie?

Bekijk alle topics in ons aanbod

Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk

Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!