WEG MET STRESS,
GA VOOR MEER VEERKRACHT EN FOCUS!

De veerkracht en vitaliteit van je werknemers ondersteunen als buffer tegen negatieve stress en verhoogde werkdruk? Ontdek onze offline én online welzijnsinterventies die we op maat van jouw bedrijfscultuur inzetten of op welke manier onze consultants jouw organisatie kunnen begeleiden bij het opzetten van een welzijnsbeleid.

Door als organisatie deze (digitale) workshops en trainingen intern aan te bieden leren medewerkers tools en technieken voor meer weerbaarheid en psychologische immuniteit om stress te voorkomen en aan te pakken.
De welzijnsinterventies van Tryangle bieden bewustmaking en concrete tips en technieken rond omgaan met werkdruk en stress op het werk, waardoor medewerkers ook zelf (pro-)actief kunnen ingrijpen als de balans in het gedrang komt.

Gratis inspiratiewebinar:
De link tussen kwetsbaarheid en veerkracht

Donderdag 27 oktober (9u)

Veerkracht lijkt wel een modewoord tegenwoordig. Heb je het moeilijk? Toon je veerkrachtig!
Snel geschreven, maar hoe pak je dat aan? Hoe kom je aan veerkracht wanneer je je vooral kwetsbaar voelt?

In dit webinar met Chief Happiness en Stress- & Burn-Out Coach Griet Deca leren deelnemers hoe ze hun veerkracht kunnen verhogen in moeilijke tijden, hoe ze met hun mindset aan de slag kunnen in moeilijke tijden en komen ze te weten hoe ze dankzij technieken uit mindfulness van kwetsbaarheid naar veerkracht kunnen groeien.

Inschrijven voor het live webinar

Welzijnsbeleid

Een corporate well-being aanpak combineert alle informatie en tools die een bedrijf ter beschikking kan stellen rond vitaliteit en gezonde gewoonten voor lichaam en geest. Tryangle helpt begrijpen en verduidelijken wat negatieve stress doet met medewerkers, maar informeert ook omtrent het tijdig herkennen van vroege signalen en erger voorkomen.

We ondersteunen organisaties bij het inzetten van welzijnstools (ter preventie van stress en burn-out maar ook ter verbetering van de gezondheid, veerkracht en prestaties van teams) en bieden eveneens begeleiding om constructief om te gaan met uitval en re-integratie. We werken samen een passend actieplan en indien nodig een welzijnsbeleid uit om welzijn op het werk te optimaliseren en duurzaam effectief te maken.

Meer weten? over onze welzijnsinterventies?

Workplace Wellbeing Strategy
werkstress

In-company opleidingen voor minder stress en meer veerkracht

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden. Ook de format passen we aan op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door een greep uit onze meest populaire corporate well-being topics om medewerkers te ondersteunen:
“Fit in je hoofd, wel in je vel”
“Ongezonde stress herkennen”
“Versterk je brein, verbeter je focus”
“Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat! Contacteer ons!

Meer weten over onze welzijnsinterventies?

Webinars en digitale inspiratiesessies rond stress en veerkracht

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we organisaties ook korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Populaire webinars rond stress en veerkracht zijn bijvoorbeeld
“Stop burn-out: Hoe ongezonde stress tijdig herkennen?”
“Sterker dankzij stress”
“Digital Detox: Van digitale stress naar digitale efficiëntie”

Meer weten over onze webinars?

Tryangle webinar Griet Deca

Live Online Training in Open Aanbod:
‘Versterk je brein, verbeter je geheugen’

Donderdag 20 oktober (9u-12u)

Mentale prestaties zijn de sleutel tot succes, maar ook tot de kwaliteit van ons leven. Vanuit de breinwetenschap zijn er heel wat nuttige tips en tricks te verzamelen om jouw denken en werken efficiënter en minder belastend te maken.

In deze training ontdek je hoe je geheugen werkt, ervaar je dat multitasking niet werkt en leer je hoe je maximaal kan focussen waardoor je werkefficiëntie gevoelig verhoogt. Een absolute aanrader voor iedereen die moeite heeft met timemanagement, prioriteiten stellen en de juiste keuzes maken.

Meer weten over deze training?

Ontdek onze e-learning modules

Wil je graag online en op eigen tempo welzijnsinzichten vergaren?

E-learning “mindful werken”
Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. In deze E-learning reeks passen we de principes van mindfulness toe op de werkrealiteit en belichten we in 7 modules telkens een ander aspect van mindfulness op het werk. Boordevol concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren tijdens de werkdag.
Meer over deze e-learning

E-learning “sterker dankzij stress”
Door gezond om te leren gaan met stress, versterk je je mentale en fysieke veerkracht. Je krijgt concrete tools waardoor je energieker aan de slag kan, de samenwerking met leidinggevenden, collega’s en klanten verbetert en je je creatieve brein een boost geeft.
Meer over deze e-learning

Tryangle Academy
Stress en burn-out herkennen

Gratis webinar: Omgaan met stress

“Stress is een vies beest”, “Stress is negatief”, “Stress bezorgt je allerlei klachten”,…  Dat is zeker waar, maar je kan stress ook door een andere bril bekijken.

In dit webinar introduceert Chief Happiness Griet Deca een kader rond de goede en slechte aspecten verbonden aan stress. Daarnaast zijn er gezonde en ongezonde manieren om met stress om te gaan.

Benieuwd welk (on)bewust mechanisme jij toepast en of je de impact ervan nog kan verbeteren?
Ben jij een teamleader en wil je begrijpen en leren herkennen welke mechanismen jouw medewerkers gebruiken om met stress om te gaan? Dan is deze webinar ook zeker geschikt voor jou!

Kortom, je ontdekt er allerlei sleutels om jezelf en je collega’s beter te begrijpen én te ondersteunen in stressy tijden.

Bekijk het webinar

Wil je als organisatie meer inzetten op preventie van stress en burn-out?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Benieuwd wat Tryangle nog kan betekenen voor jouw organisatie?

Bekijk alle topics in ons aanbod

Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk

Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!