WEG MET STRESS,
GA VOOR MEER VEERKRACHT EN FOCUS!

De veerkracht en vitaliteit van je werknemers ondersteunen als buffer tegen negatieve stress en verhoogde werkdruk? Ontdek onze offline én online welzijnsinterventies die we op maat van jouw bedrijfscultuur inzetten.
Door als organisatie deze (digitale) workshops en trainingen intern aan te bieden leren medewerkers tools en technieken voor meer weerbaarheid en psychologische immuniteit om stress te voorkomen en aan te pakken.

De welzijnsinterventies van Tryangle bieden bewustmaking en concrete tips en technieken rond omgaan met werkdruk en stress op het werk, waardoor medewerkers ook zelf (pro-)actief kunnen ingrijpen als de balans in het gedrang komt.

In-company opleidingen voor minder stress en meer veerkracht

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden. Ook de format passen we aan op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door een greep uit onze meest populaire corporate well-being topics om medewerkers te ondersteunen:
“Fit in je hoofd, wel in je vel”
“Ongezonde stress herkennen”
“Versterk je brein, verbeter je focus”
“Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat! Contacteer ons!

Meer weten over onze welzijnsinterventies?

werkstress
Tryangle webinar Griet Deca

Webinars en digitale inspiratiesessies rond stress en veerkracht

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we organisaties ook korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Populaire webinars rond stress en veerkracht zijn bijvoorbeeld
“Stop burn-out: Hoe ongezonde stress tijdig herkennen?”
“Sterker dankzij stress”
“Digital Detox: Van digitale stress naar digitale efficiëntie”

Meer weten over onze webinars?

Tryangle Academy

Ontdek onze e-learning modules

Wil je graag online en op eigen tempo welzijnsinzichten vergaren?

E-learning “mindful werken”
Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. In deze E-learning reeks passen we de principes van mindfulness toe op de werkrealiteit en belichten we in 7 modules telkens een ander aspect van mindfulness op het werk. Boordevol concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren tijdens de werkdag.
Meer over deze e-learning

E-learning “sterker dankzij stress”
Door gezond om te leren gaan met stress, versterk je je mentale en fysieke veerkracht. Je krijgt concrete tools waardoor je energieker aan de slag kan, de samenwerking met leidinggevenden, collega’s en klanten verbetert en je je creatieve brein een boost geeft.
Meer over deze e-learning

Wil je als organisatie meer inzetten op preventie van stress en burn-out?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Benieuwd wat Tryangle nog kan betekenen voor jouw organisatie?

Bekijk alle topics in ons aanbod

Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk

Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!