Het ontstaan van Tryangle

het ontstaan van Tryangle

 

7 – 7 – 2017

Veel meer dan een magische datum hadden we niet nodig. Met de trotse pennentrekken van managing partners Griet en Kim werd deze bvba officieel tot leven geroepen in juli 2017. Uiteenlopende gebeurtenissen in de levens van dames zouden leiden tot het ontstaan van een onderneming rond welzijnsinterventies en geluk op het werk. Tryangle bvba was geboren en de wereld zou het weten!

Met de goede raad van nonkel Simon indachtig (“start with the why”) schetsen we graag wat er achter onze naam schuilt. Tryangle: Try a different angle! We hebben namelijk een geheel eigenzinnige aanpak.

We zijn een jonge organisatie op poten gezet door enthousiaste jonge (?) dames, die één belangrijk punt gemeen hebben. Er is een gezond hoekje af! Dus doen we wat we doen op onze eigen manier: met humor en een flinke portie fun. Wij gaan voluit voor de combinatie stevig (wetenschappelijk en theoretisch) onderbouwd maar speels en vol beweging. Het leven is al saai genoeg!

Wat we precies doen? #welzijnsinterventies

Welzijns-qué? Tryangle ondersteunt bedrijven om het absenteïsme en het verloop aan te pakken en het engagement te verbeteren door te focussen op het welzijn en werkgeluk van de medewerkers.

Dit doen we in eerste instantie via trainingen en workshops voor werknemers. Hierin delen we inzichten rond de impact van stress en bieden we handvaten en technieken om hier beter mee om te gaan. Maar ook tonen we management en leidinggevenden hoe je (idealiter preventief) het stressmonster kan inperken door aandacht te besteden aan de uiteenlopende componenten van corporate wellbeing en happiness at work.

We werken altijd op maat van de organisatie en de bedrijfscultuur. Op deze manier begeleiden we ook ondernemingen via strategische consulting, teambegeleiding, teambuilding en individuele (leiderschap)coaching.

Hoe we dan die #welzijnsinterventies tot stand brengen?

Aan de hand van een broodnodige voorbereiding brengen we de noden van de organisatie in kaart en stellen we samen met de contactpersoon (lees: HR-manager, preventie-adviseur, opleidingsverantwoordelijke, CEO, teamleader,…) een prioriteitenlijst en concrete doelstellingen op.

Op basis daarvan werken we een inhoudelijk voorstel uit. Zo gaan we op zoek naar groen licht. Vanaf hier gaan we concreet met medewerkers aan de slag. Samen met de deelnemers bouwen we in een eerste stap aan vertrouwen. Daarna tekenen we een kort maar krachtig theoretisch kader, gevolgd door interactieve oefeningen vol ontdekking, confrontatie, fysieke en mentale beweging, ervaring en fun.

Klik op de links om onze diensten te ontdekken en de thema’s waarrond we werken.

 

You might be interested in …