Photo Credit: Rafaël Balrak

Meer welzijn en geluk op de werkvloer?

TRY A DIFFERENT ANGLE!

Tryangle werkt samen met bedrijven en organisaties aan het welzijn en werkgeluk van hun werknemers. Dit doen we op het niveau van de organisatie, het team en/of het individu.

We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme. We ondersteunen en begeleiden de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten met oplossingen op maat in de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars, keynotes,…

De piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!

Welzijnsbeleid

Een corporate well-being aanpak combineert alle informatie en tools die een bedrijf ter beschikking kan stellen rond vitaliteit en gezonde gewoonten voor lichaam en geest. Tryangle helpt begrijpen en verduidelijken wat negatieve stress doet met medewerkers, maar informeert ook omtrent het tijdig herkennen van vroege signalen en erger voorkomen.

We ondersteunen organisaties bij het inzetten van welzijnstools (ter preventie van stress en burn-out maar ook ter verbetering van de gezondheid, veerkracht en prestaties van teams) en bieden eveneens begeleiding om constructief om te gaan met uitval en re-integratie. We werken samen een passend actieplan en indien nodig een welzijnsbeleid uit om welzijn op het werk te optimaliseren en duurzaam effectief te maken.

Ontdek onze aanpak en tools voor meer welzijn

Workplace Wellbeing Strategy
werkstress

In-company opleidingen voor minder stress en meer veerkracht

Onze in-company welzijnsinterventies kunnen zowel in real life als digitaal worden georganiseerd. Ook de format passen we aan op maat van de noden en de cultuur van de organisatie, van krachtige workshops ter kennismaking tot dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door een greep uit onze meest populaire corporate well-being topics om medewerkers te ondersteunen:
“Fit in je hoofd, wel in je vel”
“Ongezonde stress herkennen”
“Versterk je brein, verbeter je focus”
“Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat! Contacteer ons!

Meer weten over onze welzijnsinterventies?

Webinars en digitale inspiratiesessies rond stress en veerkracht

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we organisaties ook korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Populaire webinars rond stress en veerkracht zijn bijvoorbeeld
“Stop burn-out: Hoe ongezonde stress tijdig herkennen?”
“Sterker dankzij stress”
“Digital Detox: Van digitale stress naar digitale efficiëntie”

Meer weten over onze webinars?

Tryangle webinar Griet Deca

Laat je inspireren voor meer welzijn en geluk op het werk 

Ontdek e-books omtrent werken aan werkgeluk

Beluister de Try a Different Angle Podcast

E-book voor meer energie en positiviteit

Bekijk onze (gratis) webinars en workshops

10 tips voor minder digistress en meer digitaal welzijn

Inzichten uit onze happiness at work blog

Benieuwd wat Tryangle kan betekenen voor jouw organisatie?