PREVENTIE STRESS EN BURN-OUT

Stress en verhoogde werkdruk kunnen leiden tot verminderde productiviteit (presenteïsme) en absenteïsme (burn-out en andere aandoeningen). Werken aan well-being werkt pas echt wanneer het de curatieve aanpak kan overstijgen en alle actoren actief en preventief met welzijn en stressgerelateerde klachten omgaan.

Tryangle ondersteunt bedrijven bij de implementatie van een efficiënt en hands-on welzijnsbeleid.

Workplace Wellbeing Strategy

Welzijnsbeleid

Een corporate well-being aanpak combineert alle informatie en tools die een bedrijf ter beschikking kan stellen rond vitaliteit en gezonde gewoonten voor lichaam en geest. Tryangle helpt begrijpen en verduidelijken wat negatieve stress doet met medewerkers, maar informeert ook omtrent het tijdig herkennen van vroege signalen en erger voorkomen.

We ondersteunen organisaties bij het inzetten van welzijnstools (ter preventie van stress en burn-out maar ook ter verbetering van de gezondheid, veerkracht en prestaties van teams) en bieden eveneens begeleiding om constructief om te gaan met uitval en re-integratie. We werken samen een passend actieplan en indien nodig een welzijnsbeleid uit om welzijn op het werk te optimaliseren en duurzaam effectief te maken.

Meer weten? Contacteer ons!

Enkele opties om organisaties en leidinggevenden te ondersteunen rond welzijn en vitaliteit

workshop corporate wellbeing
Workshop Corporate Well-Being
Deze dynamische verkennende workshop onderstreept de ROI van investeren in welzijn op het werk met (wetenschappelijke) inzichten omtrent de impact van (negatieve) stress en de voordelen van een sterk welzijnsbeleid.
Stress en burn-out herkennen
Training Stress en Burn-out Herkennen
Langdurige ongezonde stress kan tot burn-out leiden en dat kan je maar beter voorkomen in je team. Als leidinggevende kan je hier een rol in spelen door signalen tijdig op te merken en het topic gezond bespreekbaar te maken binnen jouw team.
Tryangle consulting
Management Consulting
Tryangle begeleidt HR professionals, welzijnsverantwoordelijken of leidinggevenden met consultingtrajecten op maat om een gedetailleerde well-being strategie uit te tekenen en uit te rollen op maat van de organisatie.
Well-Being at Work: Myth or Reality?
Inspirerende keynotes over corporate well-being kunnen een geschikte manier zijn om management, leidinggevenden en/of medewerkers aan het denken te zetten over hun impact op het welzijn en alvast enkele do’s en don’ts mee te geven.
Webinar Corporate Well-Being
Tryangle kan via dynamische webinars leidinggevenden, HR professionals en medewerkers ondersteunen met informatie rond bijvoorbeeld het herkennen en voorkomen van burn-out of het begeleiden van het re-integratieproces na een lange afwezigheid.
Duurzame ontwikkelingsdoelen realiseren door in te zetten op mensen
Wat zijn SDG’s en welke zijn van belang om mensgericht te werken? We gaan op zoek naar praktische manieren om de SDG’s een plaats te geven in jouw organisatie met de focus op o.a. duurzame loopbanen, diversiteit en inclusie en het streven naar gezonde mensen op een gezonde werkplek.

Nog meer mogelijkheden ontdekken?