Photo Credit: Rafaël Balrak

Meer welzijn en geluk op de werkvloer?

TRY A DIFFERENT ANGLE!

Tryangle werkt samen met bedrijven en organisaties aan het welzijn en werkgeluk van hun werknemers. Dit doen we op het niveau van de organisatie, het team en/of het individu.

We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme. We ondersteunen en begeleiden de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten met oplossingen op maat in de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars, keynotes,…

De piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.

Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!

Werkgeluk als krachtig employer brand! 

Met behulp van een sterke werkgeluk strategie kan je als onderneming het best mogelijke klimaat scheppen zodat medewerkers zich goed in hun vel voelen. Dit zorgt niet enkel voor een productievere omgeving maar tevens een ijzersterk en authentiek employer brand.
Tryangle biedt begeleiding om een heldere invulling te geven aan werkgeluk, passend bij de organisatiecultuur. Daarnaast helpen we bepalen aan welke componenten kan gesleuteld worden en op welke manier, wat de ROI kan zijn en hoe je een werkgeluk strategie kan opstellen en uitrollen.

Enkele van onze populaire trainingen binnen deze topics:

“Werken aan werkgeluk: why, how & what?”
“Sturen op werkgeluk”
“Een positieve employee experience creëren voor je medewerkers?”

“De kunst om medewerkers tot merkambassadeurs te transformeren”

Werkgeluk tips en inzichten voor medewerkers en teams

Tryangle inspireert medewerkers en reikt hen krachtige tools aan om zelf aan de slag te gaan met hun werkgeluk.

Sleutelen aan het werkgeluk van medewerkers

Zelfs binnen de meest constructieve bedrijfscultuur hebben werknemers zelf een belangrijk deel van de eigen employee experience in de hand.
Tryangle biedt informatie en begeleiding aan individuele medewerkers en teams om hun persoonlijke definitie van werkgeluk te formuleren, te zien waar er nog ruimte voor verbetering zit en geven hen concrete tips en inzichten om dit aan te pakken.

Webinars en keynote inspiratiesessies rond werkgeluk

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige (online) interventies onder de vorm van bijvoorbeeld keynotes of webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier al bijzonder veel tips en inzichten meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Populaire sessies rond werkgeluk zijn bijvoorbeeld:

“Werkgeluk vinden in tijden van verandering”
“Een positieve employee experience creëren voor medewerkers”
“Het rendement van employee engagement”

Laat je inspireren voor meer welzijn en geluk op het werk 

Beluister de Try a Different Angle Podcast

Werkgeluk
tips in
5 minuten

Ontdek e-books omtrent werken aan werkgeluk

Bekijk onze (gratis) webinars en workshops

10 tips voor minder digistress en meer digitaal welzijn

Inzichten uit onze happiness at work blog

Benieuwd wat Tryangle kan betekenen voor jouw organisatie?