STERK TEAMWERK, OOK OP AFSTAND

Nu we met zijn allen meer inzetten op hybride werken is het meer dan ooit belangrijk om in verbinding te blijven met elkaar. Organisaties creëren momenteel een boeiende, nieuwe toekomst en proberen te bedenken welke flexibele combinatie van kantoor- en thuiswerk bij hen past.
Om het engagement en het werkplezier van medewerkers op peil te houden, is het ondersteunen van het contact tussen collega’s en de samenwerking binnen (hybride) teams broodnodig.

Vermijd een team-out, versterk de connectie tussen collega’s en bouw aan een veerkrachtig en gemotiveerd team (ook op afstand)! Laat je inspireren door ons aanbod, zowel voor leidinggevenden als medewerkers.

Download onze gratis white paper

De coronacrisis heeft een heuse thuiswerk-revolutie in gang gezet. Het verplichte thuiswerk dat eerst stuntelig, verplicht en met heel wat bezorgdheden verliep, blijkt nu zo vlot te werken dat veel werknemers ook na de coronacrisis de ervaren voordelen en flexibiliteit willen behouden.

De roep naar een “nieuw normaal” weerklinkt vanuit verschillende hoeken. Heel wat organisaties geven aan dat ze een omkadering zoeken en de voordelen willen verankeren in een nieuwe lange termijn visie omtrent hybride werken.

Om organisaties op weg te helpen om deze uitdaging aan te pakken, schreven de Corporate Well-Being experten bij Tryangle een krachtige white paper die als leidraad kan dienen. Je vindt er een definitie van hybrid working en we helpen je om een model op maat van jouw onderneming uit te tekenen gebaseerd op alle relevante componenten en de learnings van het voorbije jaar.

Download hier de whitepaper

In-company opleidingen
voor optimaal (remote) teamwork

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden, volledig op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie. Onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door enkele van onze meest populaire trainingen om medewerkers te ondersteunen:
“Samenwerken vanop afstand: vertrouwen geven en krijgen bij thuiswerk”
“Meeting magic, ook online”
“De kracht van constructieve communicatie”
“De online kneepjes van non-verbale communicatie”
“Op weg naar een work/life blend”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat!

Interesse? Contacteer ons!

Online teambuilding:
Versterk de teamspirit op afstand

Nood aan een verbindende activiteit om je team online dichterbij te brengen en de teamspirit te versterken? Organiseer een online teambuilding en ga in 2 uur op een interactieve en creatieve manier aan de slag met verbinding en positieve feedback.

Op een ontspannen en ludieke manier laden we de batterijen terug op zodat iedereen met verse moed terug aan het werk kan.

Meer weten over leiderschap en teambuilding?

Webinars en digitale inspiratiesessies

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld deze webinars rond teamwork en connectie:
“Een motivational talk voor teams in verbinding”
“Communicatie en verbinding in uitzonderlijke tijden”
“Optimaal teamwerk: samen sterk”
“Eerste hulp bij Communicatie”

Meer over onze webinars?

digitaal deconnecteren

Medewerkers verder ondersteunen voor sterker teamwerk, communicatie en connectie?

Ontdek hoe Tryangle je kan helpen

Benieuwd naar wat Tryangle voor jouw organisatie kan betekenen?

Klik hier om alle topics in ons aanbod te bekijken

Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk

Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!