STERK TEAMWERK, OOK OP AFSTAND

Nu we met zijn allen meer inzetten op hybride werken is het meer dan ooit belangrijk om in verbinding te blijven met elkaar. Organisaties creëren momenteel een boeiende, nieuwe toekomst en proberen te bedenken welke flexibele combinatie van kantoor- en thuiswerk bij hen past.
Om het engagement en het werkplezier van medewerkers op peil te houden, is het ondersteunen van het contact tussen collega’s en de samenwerking binnen (hybride) teams broodnodig.

Vermijd een team-out, versterk de connectie tussen collega’s en bouw aan een veerkrachtig en gemotiveerd team (ook op afstand)! Laat je inspireren door ons aanbod, zowel voor leidinggevenden als medewerkers.

Gratis on-demand inspiratiewebinar
“Oplossingen voor toxisch leiderschap”

​​​​​Toxisch leiderschap is een topic dat –  helaas – steeds vaker ter sprake komt. Niet onterecht, want het kan nefaste gevolgen hebben. Toxiciteit leidt tot een werkomgeving waarin medewerkers zich onveilig en ongemakkelijk voelen. Het kan fysieke en psychische gezondheidsproblemen veroorzaken en kan zelfs het persoonlijke leven beheersen van degene die eraan blootgesteld worden. Bovendien kan een vijandige werksituatie resulteren in lagere betrokkenheid, slechtere productiviteit en hoger verloop.

Het is dus van cruciaal om te begrijpen wat toxisch leiderschap precies is, hoe je het kan herkennen, hoe je er mee kan omgaan – en vooral hoe het kan worden voorkomen. In dit interactief webinar helpt Chief Happiness Griet Deca de deelnemers bewust worden van de waarschuwingssignalen en geeft ze handvaten mee om voor een gezondere werkcultuur met meer welzijn, werkplezier en werkgeluk te zorgen.

Schrijf je in voor dit webinar

Meer inspiratie omtrent welzijn en geluk op het werk ?

Beluister de Try a Different Angle Podcast

Check ons e-book voor een positieve mindset

Ontdek e-books omtrent werken aan werkgeluk

Bekijk onze (gratis) webinars en workshops

Ontdek al onze activiteiten en thema’s

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes

Medewerkers verder ondersteunen voor sterker teamwerk, communicatie en connectie?

Ontdek hoe Tryangle je kan helpen

Opleidingen in open aanbod – najaar 2024

In-company opleidingen
voor optimaal (remote) teamwork

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden, volledig op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie. Onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door enkele van onze meest populaire trainingen om medewerkers te ondersteunen:

“Samenwerken vanop afstand: vertrouwen geven en krijgen bij thuiswerk”
“Feedback ontrafeld: constructief feedback geven, vragen en ontvangen”
“De kracht van constructieve communicatie”
“De online kneepjes van non-verbale communicatie”
“Op weg naar een work/life blend”
“Time & Energy management”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat!

Interesse? Contacteer ons!

Online teambuilding:
Versterk de teamspirit op afstand

Nood aan een verbindende activiteit om je team online dichterbij te brengen en de teamspirit te versterken? Organiseer een online teambuilding en ga in 2 uur op een interactieve en creatieve manier aan de slag met verbinding en positieve feedback.

Op een ontspannen en ludieke manier laden we de batterijen terug op zodat iedereen met verse moed terug aan het werk kan.

Meer weten over leiderschap en teambuilding?

Webinars en digitale inspiratiesessies

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld deze webinars rond teamwork en connectie:

“Optimaal teamwerk: samen sterk”
“Conflicthantering: tem de tijger in je taal”
“De impact van stress op communicatie”
“Meeting magic, ook online”
digitaal deconnecteren

Positieve samenwerking

Het cultiveren van positieve samenwerking is één van de belangrijke en meest determinerende componenten van werkgeluk.

Tryangle helpt bedrijven om een klimaat te scheppen voor de best mogelijke samenwerking tussen teamleden onderling (teambuilding), het vormen van allerlei soorten communities,  maar ook op vlak van leiderschap en het optimaliseren van de relatie tussen medewerkers en hun managers.

Wil je bouwen aan een positieve bedrijfscultuur?

Meer weten over leiderschap voor werkgeluk?

Benieuwd naar wat Tryangle voor jouw organisatie kan betekenen?

Klik hier om alle topics in ons aanbod te bekijken

Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk

Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!