Wekom bij Tryangle

Happy@work?

TRY A DIFFERENT ANGLE!

Zoek je iets?

Tryangle werkt samen met bedrijven en organisaties aan het welzijn en werkgeluk van hun werknemers. Dit doen we op het niveau van de organisatie, het team en het individu.

We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme en zorgen voor passende oplossingen in de vorm van workshops, training, coaching, teambuilding, consulting, webinars, keynotes,…

Kim Hilgert en Griet Deca

▼ Wie zijn we?

Als bedrijfstrainers in hart en nieren hebben wij een bijzondere missie: 1.000.001 werknemers (terug) in hun kracht zetten via werkgeluk- en welzijnsinterventies tegen 2030.

We hebben een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis rond interactieve training, stress- & burn-out coaching, HR-consultancy,… en een wetenschappelijke en praktische expertise rond corporate well-being, motivatie en engagement.

Met deze expertise willen we organisaties, teams en werknemers ondersteunen voor meer energie meer positieve emoties op de werkvloer, hogere medewerkerstevredenheid en betere prestaties.

Meer over de Tryangle Tribe

▼ Tryangle in een notendop

Aantal medewerkers (terug) in hun kracht

Doel: 1.000.001 in 2030

▼ Tryangle in een notendop

Aantal medewerkers (terug) in hun kracht

Doel: 1.000.001 in 2030

▲ Wat doen we?

Er zijn heel wat uitdagingen op de werkvloer zoals ziekte, stress, werkdruk en demotivatie. Steeds meer organisaties zien in dat inzetten op welzijn en werkgeluk het tegengif is tegen deze risico’s.

Organisaties die aandacht besteden aan het werkgeluk van medewerkers zijn niet enkel “happy workplaces” waar het gezellig vertoeven is. Werkgeluk heeft een duidelijke ROI die zich weerspiegelt in minder absenteïsme, lager verloop, hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten. Investeren in een strategische én praktische aanpak loont, zowel voor de individuele medewerkers als voor de organisatie.

Waarom werken aan werkgeluk?

Tryangle helpt management teams, HR professionals, leidinggevenden, teams en medewerkers werken aan workplace well-being en werkbaar werk via training, coaching, teambuilding, consulting, webinars, keynotes,… zowel offline als online.

Ontdek onze diensten

◁ Ons aanbod

Op basis van ons eigen piramidemodel maken we organisaties bewust van de componenten, opportuniteiten en ROI van welzijn en geluk op het werk.

We reiken oplossingen aan voor zowel organisaties, managers als individuele medewerkers omdat we overtuigd zijn van de gedeelde verantwoordelijkheid van de werkgever én de werknemer.

We ontwikkelen steeds interventies op maat van de bedrijfscultuur en volgens de prioriteiten en de noden van de organisatie en brengen wetenschappelijke inzichten op een unieke manier tot leven met sterke resultaten. 

Onze trainers en experten werken rond alle subthema’s van werkgeluk en welzijn op het werk.
Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Ontdek onze thema’s

Let’s create something amazing!

▼ Lees met ons mee

Ontdek hieronder onze nieuwste blogartikels of ga naar de Happiness@Work blog.

▷ In de kijker

Nieuwigheden op deze website of echte aanraders die je niet wil missen.

Klaar voor de Belgische pilot van 4 Day Week Global?
Happiness at Work Ambassador Training
Corporate Well-Being & Happiness at Work Ambassador Training
Nieuwe ‘shorties’
reeks
SOS WERKGELUK
Beluister onze podcast over werkgeluk
e-book mentale veerkracht
E-book met tips voor meer mentale veerkracht
Van 23 tot 27 september: de Week van het Werkgeluk
Gratis webinar
volgen?
Boek: Werken aan Werkgeluk
tryangle academy
Onze E-learning
modules
Tryangle Webinars
Ontdek ons
webinar-aanbod
Tryangle keynotes
Meer over
onze keynotes
Waarom werken
aan werkgeluk?

▼ Enkele van onze Happy Customers

▼ Enkele van onze Happy Customers

▲ Dit vinden onze klanten