EMPLOYEE EXPERIENCE

Werkgeluk is een gedeelde verantwoordelijkheid en vereist ook actieve inspanningen van medewerkers zelf. Als organisatie kan je werknemers ondersteunen en aanmoedigen door inzichten en tools aan te reiken waarmee ze zelf aan de slag kunnen om hun eigen tevredenheid, werkplezier, welzijn, motivatie en werkgeluk te maximaliseren.

Sleutelen aan werkgeluk

Zelfs binnen de meest constructieve bedrijfscultuur hebben werknemers zelf een belangrijk deel van de eigen employee experience in de hand.

Tryangle kan via trainingen, workshops en coaching individuele medewerkers en teams informeren en ondersteunen om hun persoonlijke definitie van werkgeluk te formuleren, te ontdekken op welke punten van de employee journey er nog ruimte voor verbetering zit en hen de tools in handen geven om hiermee aan de slag te gaan.

Wil je meer weten? 

Neem contact met ons op

Op welke manier kunnen we – bijvoorbeeld – aan de slag?

Workshop Werkgeluk 
In een interactieve workshop begeleiden we medewerkers om uit te zoeken wat hen precies kan helpen om zich nog beter in hun vel te voelen op het werk.
Keynote Werkgeluk
Ook in jouw organisatie kunnen medewerkers hun eigen werkgeluk en dat van hun collega’s boosten! Met een inspirerende uiteenzetting zetten we deelnemers aan tot nadenken maar nodigen we hen ook uit tot doen.
Workshop Employee Experience
In deze sessie gaan we aan de slag met alle sleutelmomenten van de employee journey en gaan we het gesprek hierover aan met medewerkers om een positieve EX te creëren.
Team Geluk
(H)erken alle aanwezige positieve krachten bij de teamleden en zet ze vervolgens op een actieve manier in voor een werkgelukkig team.
Webinar Werken aan Werkgeluk
Welke impact heb jij zelf op je werkgeluk? Of is het de taak van je leidinggevende of je werkgever om te zorgen dat jij gelukkig bent in je job? Dit webinar helpt je de sleutels ontdekken om je goed te voelen in je job.

Overleg met ons wat de mogelijkheden zijn