GA VOOR MEER WERKGELUK

Tryangle helpt om meer welzijn en geluk op het werk mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat medewerkers met een positief gevoel aan de slag kunnen.
We vertellen je hieronder meer over welke werkgelukinterventies jouw medewerkers, teams of organisatie kunnen helpen, maar je ontdekt hier ook heel wat concrete inspiratie en tips voor meer werkgeluk.

Gratis Webinar: Werkgeluk inspiratie op World Happiness Day
Op 20 maart viert de hele wereld International Happiness Day. Leuk, maar wat kan je doen als je zelf niet zo goed in je vel zit?
Bestaan er technieken die je gelukshormonen boosten? Of is dat helemaal niet aan de orde?
Griet Deca, Chief Happiness én verkozen tot Nationale Gelukspersoonlijkheid, gaat tijdens dit interactief webinar dieper in op de zin en onzin van (werk)geluk en geeft enkele onmiddellijk toepasbare technieken en oefeningen mee die een mens werkelijk gelukkiger helpen maken.

Schrijf je vrijblijvend in

Happiness at Work Ambassador Training
Opleiding Corporate Well-Being & Happiness at Work Ambassador 
Wil je gericht, concreet en relatief snel inzetten op (welzijn) en werkgeluk in jouw organisatie? Maak gebruik van een interne werkgeluk ambassadeur!

Deze driedaagse opleiding biedt een sterk kader met de wetenschappelijke basisprincipes en alle relevante theoretische kennis, best practices en praktische tools om dit thema op de agenda te zetten en levend te houden. Tevens stel je al meteen een eigen plan van aanpak op om toe te passen in je eigen werkcontext.
De eerstvolgende opleidingen vinden plaats in Oostende (april/mei) en Antwerpen (nov/dec).
Meer info over deze opleiding
Werken aan Werkgeluk 3
Laat je inspireren: download het e-book “Werken aan Werkgeluk” 
Werken aan welzijn en werkgeluk is nooit relevanter geweest. De pandemie en de thuiswerkrevolutie hebben een enorm effect gehad op hoe we op dit moment kijken naar onze fysieke en mentale gezondheid, wat we belangrijk vinden in ons leven en hoe we dat privé en professioneel liefst willen vormgeven. Wat we graag doen, doen we nu eenmaal beter.
In dit nieuwe e-book halen we daarom alles uit de kast en geven we je maar liefst 15 extra inzichten en nog véél meer concrete tips om werkgeluk een boost te geven. Zowel voor de top van de organisatie, HR managers of leidinggevenden als voor individuele medewerkers.

Vraag het e-book gratis aan

Meer inspiratie omtrent welzijn en geluk op het werk ?

Beluister de Try a Different Angle Podcast

Check ons e-book voor een positieve mindset

Ontdek e-books omtrent werken aan werkgeluk

Bekijk onze (gratis) webinars en workshops

Ontdek al onze activiteiten en thema’s

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes

Medewerkers ondersteunen voor meer werkgeluk doorheen de volledige employee experience?

Ontdek hoe Tryangle je kan helpen

The business case of happiness at work

Wil je graag meer weten over het belang en de voordelen van werkgeluk voor jezelf, je team en je organisatie? Je ontdekt het complete verhaal in deze blogartikels:
– Actuele uitdagingen op de werkvloer waarop een strategisch werkgeluk beleid een antwoord kan bieden. Lees meer.
– Krachtige cijfers omtrent de ROI van werkgeluk voor organisaties, teams en medewerkers. Lees het artikel.
– Benieuwd hoe je een strategisch werkgeluk-beleid aanpakt? Ontdek de Tryangle piramide van werkgeluk. Lees het artikel.

Benieuwd naar de manier waarop andere organisaties inzetten op (welzijn en) werkgeluk?
– Inzetten op welzijn en werkgeluk in de praktijk. Lees het artikel.

Meer artikels over werkgeluk lezen? Check onze blog!

Meer werkgeluk binnen jouw organisatie of team?

Tryangle inspireert het management team, HR professionals en leidinggevenden rond allerlei werkgeluk thema’s via trainingen, teambuilding, coaching en consulting, zowel real life als digitaal.

Werkgeluk als krachtig employer brand! 

Met behulp van een sterke werkgeluk strategie kan je als onderneming het best mogelijke klimaat scheppen zodat medewerkers zich goed in hun vel voelen. Dat zal niet alleen zorgen voor een productievere omgeving maar tevens een ijzersterk en authentiek employer brand.
Tryangle biedt begeleiding op maat om een heldere invulling te geven aan werkgeluk, passend bij de organisatiecultuur. Daarnaast helpen we bepalen aan welke componenten kan gesleuteld worden en op welke manier, wat de ROI kan zijn en hoe je een werkgeluk strategie kan opstellen en uitrollen.

Neem contact met ons op en ontdek welke opleidingen passen in jouw organisatiecultuur

Werkgeluk tips en inzichten voor medewerkers en teams

Tryangle inspireert medewerkers en reikt hen krachtige tools aan om zelf aan de slag te gaan met hun werkgeluk.

Sleutelen aan het werkgeluk van medewerkers

Zelfs binnen de meest constructieve bedrijfscultuur hebben werknemers zelf een belangrijk deel van de eigen employee experience in de hand.
Tryangle biedt informatie en begeleiding aan individuele medewerkers en teams om hun persoonlijke definitie van werkgeluk te formuleren, te zien waar er nog ruimte voor verbetering zit en geven hen concrete tips en inzichten om dit aan te pakken.

Meer weten? Contacteer ons?

Webinars en digitale inspiratiesessies rond werkgeluk

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief (half)uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier al bijzonder veel tips en inzichten meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Populaire webinars rond werkgeluk zijn bijvoorbeeld:
“Werken aan werkgeluk”
“8 sleutels voor werktevredenheid”
“Het rendement van employee engagement”

Meer weten over onze webinars? Klik hier

Benieuwd naar wat Tryangle voor jouw organisatie kan betekenen?

Klik hier om alle topics in ons aanbod te bekijken

Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk

Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!