GA VOOR MEER WERKGELUK

Tryangle helpt om meer welzijn en geluk op het werk mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat medewerkers met een positief gevoel aan de slag kunnen.
We vertellen je meer over met welke werkgelukinterventies we jouw medewerkers, teams of organisatie kunnen helpen
of je ontdek gratis inspirerende webinars en andere content.

Gratis Webinar: Werken aan werkgeluk, hoe creëer je een beleid dat werkt?

Maandag 29 augustus (9u)

Werkgeluk, zoals Kim Hilgert en Griet Deca, co-founders van Tryangle en internationaal actief rond werkgeluk, het zien, staat mijlenver af van oppervlakkige fabeltjes. Sterker nog: duurzaam werkgeluk stoelt op een uitgebreide wetenschap die verankerd zit in de positieve psychologie, de arbeidspsychologie en de economie.
Vanuit deze wetenschappelijke insteek ontdek je al snel flink wat tips, maar ook valkuilen wanneer je aan de slag wil met een strategisch werkgelukbeleid. Onze Happiness Ambassador Kim Hilgert vertelt je er meer over tijdens dit webinar.

Op deze vragen krijg je een antwoord in dit webinar:
– Hoe kom je tot een beleid rond werkgeluk dat werkt?
– Voor welke valkuilen rond werkgeluk moet je opletten?
– Hoe breng je werkgeluk op een duurzame manier in de praktijk binnen jouw organisatie?

Schrijf je nu al in

De Week van het Werkgeluk

Tijdens de week van 19 tot 25 september 2022 krijgt iedereen een uitgelezen kans om even stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je job en/of hoe je als organisatie of leidinggevende omgaat met het werkgeluk van je medewerkers. De Week van het Werkgeluk is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden samen te brengen. Om elkaar te inspireren en de handen in elkaar te slaan om werken aan werkgeluk tot de normaalste zaak van de wereld te maken.

Deze week wil een echte katalysator zijn om werkgeluk overal op de agenda te zetten en verdere initiatieven aan te moedigen. Ontdek de (gratis) activiteiten op de kalender, teken het Werkgeluk Manifest, doe mee aan Challenges, download e-books, ontdek best practices en zoveel meer!

Laat je inspireren op weekvanhetwerkgeluk.be

The business case of happiness at work

Wil je graag meer weten over het belang en de voordelen van werkgeluk voor jezelf, je team en je organisatie? Je ontdekt het complete verhaal in deze blogartikels:

– Actuele uitdagingen op de werkvloer waarop een strategisch werkgeluk beleid een antwoord kan bieden. Lees meer.
– Krachtige cijfers omtrent de ROI van werkgeluk voor organisaties, teams en medewerkers. Lees het artikel.
– Benieuwd hoe je een strategisch werkgeluk-beleid aanpakt? Ontdek de Tryangle piramide van werkgeluk. Lees het artikel.

Meer artikels over werkgeluk lezen? Check onze blog!

Meer werkgeluk binnen jouw organisatie of team?

Tryangle inspireert het management team, HR professionals en leidinggevenden rond allerlei werkgeluk thema’s via trainingen, teambuilding, coaching en consulting, zowel real life als digitaal.

Werkgeluk als krachtig employer brand! 

Met behulp van een sterke werkgeluk strategie kan je als onderneming het best mogelijke klimaat scheppen zodat medewerkers zich goed in hun vel voelen. Dat zal niet alleen zorgen voor een productievere omgeving maar tevens een ijzersterk en authentiek employer brand.
Tryangle biedt begeleiding op maat om een heldere invulling te geven aan werkgeluk, passend bij de organisatiecultuur. Daarnaast helpen we bepalen aan welke componenten kan gesleuteld worden en op welke manier, wat de ROI kan zijn en hoe je een werkgeluk strategie kan opstellen en uitrollen.

Neem contact met ons op en ontdek welke opleidingen passen in jouw organisatiecultuur

Werkgeluk tips en inzichten voor medewerkers en teams

Tryangle inspireert medewerkers en reikt hen krachtige tools aan om zelf aan de slag te gaan met hun werkgeluk.

Sleutelen aan het werkgeluk van medewerkers

Zelfs binnen de meest constructieve bedrijfscultuur hebben werknemers zelf een belangrijk deel van de eigen employee experience in de hand.
Tryangle biedt informatie en begeleiding aan individuele medewerkers en teams om hun persoonlijke definitie van werkgeluk te formuleren, te zien waar er nog ruimte voor verbetering zit en geven hen concrete tips en inzichten om dit aan te pakken.

Meer weten? Contacteer ons?

Webinars en digitale inspiratiesessies rond werkgeluk

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief (half)uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier al bijzonder veel tips en inzichten meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Populaire webinars rond werkgeluk zijn bijvoorbeeld:
“Werken aan werkgeluk”
“8 sleutels voor werktevredenheid”
“Het rendement van employee engagement”

Meer weten over onze webinars? Klik hier

Medewerkers ondersteunen voor meer werkgeluk doorheen de volledige employee experience?

Ontdek hoe Tryangle je kan helpen

Benieuwd naar wat Tryangle voor jouw organisatie kan betekenen?

Klik hier om alle topics in ons aanbod te bekijken

Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk

Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!