GA VOOR MEER WERKGELUK
Tryangle helpt om meer welzijn en geluk op het werk mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat medewerkers met een positief gevoel aan de slag kunnen.
We vertellen je hieronder meer over welke werkgelukinterventies jouw medewerkers, teams of organisatie kunnen helpen, maar je ontdekt hier ook heel wat concrete inspiratie en tips voor meer werkgeluk.
Gratis on demand webinar:
Optimaliseer je werkgelukbeleid met effectieve strategieën en best practices
De uitdagingen voor HR vandaag zijn niet mals: de werkdruk is hoog, voor bepaalde profielen is er schaarste op de arbeidsmarkt en medewerkers verwachten van werkgevers een inspanning om een mentaal gezonde werkomgeving te creëren. Het creëren van een positieve werkcultuur en het implementeren van effectieve welzijns- en werkgelukstrategieën is cruciaal om medewerkers te betrekken, hun welbevinden te bevorderen en de bedrijfsprestaties te verbeteren.
In dit webinar deelt Corporate Well-Being Expert Kim Hilgert haar diepgaande kennis en ervaring en geeft ze waardevolle inzichten en praktische tips mee waarmee organisaties hun werkgelukbeleid kunnen optimaliseren.
Schrijf je vrijblijvend in
Opleiding Corporate Well-Being & Happiness at Work Ambassador
Wil je gericht, concreet en relatief snel inzetten op (welzijn) en werkgeluk in jouw organisatie?
Deze driedaagse opleiding biedt een sterk kader met de wetenschappelijke basisprincipes en alle relevante theoretische kennis,
best practices en praktische tools om dit thema op de agenda te zetten en levend te houden. Tevens stel je al meteen een eigen plan van aanpak op om toe te passen in je eigen werkcontext.
De volgende opleiding vindt plaats in Gent (nov 2024) en wie tijdig inschrijft kan een mooie vroegboekkorting scoren!
Meer info over deze opleiding
Donderdag 17 oktober: “Werkgelul”
Zaalshow & Netwerkavond
Bedrijfs- & Levensgekunstel
Op zoek naar krachtiger werk & leven.
Werkgelul is een spetterend bedrijfstheater over werk, welzijn en andere levensvraagstukken, een rollercoaster aan emoties, wervelend gebracht door Griet Deca en Jurgen De Wolf. Met een lach en een traan. Verwacht je mogelijks aan een krop in je keel…
In de tweede editie van deze spetterende zaalshow op donderdag 17 oktober spreken Deca & De Wolf uit wat vele mensen ervaren op de werkvloer en daarbuiten maar vaak niet durven benoemen.
Meer info over deze zaalshow
Meer inspiratie omtrent welzijn en geluk op het werk ?
Medewerkers ondersteunen voor meer werkgeluk doorheen de volledige employee experience?
The business case of happiness at work
Meer weten over het belang en de voordelen van werkgeluk voor jezelf, je team en je organisatie? Je ontdekt het complete verhaal in deze artikelen:
– Actuele uitdagingen op de werkvloer waarop een strategisch werkgeluk beleid een antwoord kan bieden. Lees meer.
– Krachtige cijfers omtrent de ROI van werkgeluk voor organisaties, teams en medewerkers. Lees het artikel.
– Benieuwd hoe je een strategisch werkgeluk-beleid aanpakt? Ontdek de Tryangle piramide van werkgeluk. Lees het artikel.
Benieuwd naar de manier waarop andere organisaties inzetten op (welzijn en) werkgeluk?
– Inzetten op welzijn en werkgeluk in de praktijk. Lees het artikel.
Meer werkgeluk binnen jouw organisatie of team?
Tryangle inspireert zowel het management team, HR professionals en leidinggevenden als individuele medewerkers rond allerlei werkgeluk thema’s via trainingen, teambuilding, coaching en consulting, zowel real life als digitaal.
Werkgeluk als krachtig employer brand!
Met behulp van een sterke werkgeluk strategie kan je als onderneming het best mogelijke klimaat scheppen zodat medewerkers zich goed in hun vel voelen. Dit zorgt niet enkel voor een productievere omgeving maar tevens een ijzersterk en authentiek employer brand.
Tryangle biedt begeleiding om een heldere invulling te geven aan werkgeluk, passend bij de organisatiecultuur. Daarnaast helpen we bepalen aan welke componenten kan gesleuteld worden en op welke manier, wat de ROI kan zijn en hoe je een werkgeluk strategie kan opstellen en uitrollen.
Enkele van onze populaire trainingen binnen deze topics:
“Werken aan werkgeluk: why, how & what?”
“Sturen op werkgeluk”
“Hoe zorg je voor een positieve employee experience voor je medewerkers?”
Werkgeluk tips en inzichten voor medewerkers en teams
Tryangle inspireert medewerkers en reikt hen krachtige tools aan om zelf aan de slag te gaan met hun werkgeluk.
Sleutelen aan het werkgeluk van medewerkers
Zelfs binnen de meest constructieve bedrijfscultuur hebben werknemers zelf een belangrijk deel van de eigen employee experience in de hand.
Tryangle biedt informatie en begeleiding aan individuele medewerkers en teams om hun persoonlijke definitie van werkgeluk te formuleren, te zien waar er nog ruimte voor verbetering zit en geven hen concrete tips en inzichten om dit aan te pakken.
Webinars en digitale inspiratiesessies rond werkgeluk
Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige (online) werkgelukinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld keynotes of webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier al bijzonder veel tips en inzichten meegeven om meteen aan de slag te gaan.
Populaire sessies rond werkgeluk zijn bijvoorbeeld:
“Werken aan werkgeluk”
“Werkgeluk vinden in tijden van verandering”
“Positiviteit op het werk”
“Het rendement van employee engagement”
Benieuwd naar wat Tryangle voor jouw organisatie kan betekenen?
Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk
Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.
Try a different angle:
de piramide van werkgeluk
Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.