EEN DUURZAME ORGANISATIE CREËREN
MET EEN MENSGERICHTE FOCUS

In een snel veranderende wereld waar duurzaamheid centraal staat, is het essentieel voor organisaties om niet alleen hun milieu-impact te meten en te verminderen, maar ook om aandacht te besteden aan het welzijn van hun medewerkers.

Binnen de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) voor organisaties ligt namelijk een belangrijke focus op een mensgericht luik dat zich richt op het verbeteren van de levenskwaliteit van medewerkers, zowel binnen als buiten het werk. Een duurzame toekomst creëren begint dus bij aandacht voor o.a. duurzame loopbanen, diversiteit en inclusie en het streven naar gezonde mensen op een gezonde werkplek.

Gratis inspiratiewebinar: Duurzame ontwikkelingsdoelen en welzijn op het werk

Dinsdag 10 oktober (9u-10u)

De 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN winnen binnen het bedrijfsleven aan belang. Wat zijn die SDG’s eigenlijk? En welke doelstellingen zijn er gekoppeld aan het mensgerichte luik? Er valt immers heel wat te zeggen omtrent welzijn op het werk en werkgeluk en de inspanningen die organisaties kunnen leveren om ervoor te zorgen dat medewerkers beter in hun vel kunnen zitten – en blijven.

In dit live webinar met Kim Hilgert en Sharon Vandousselaere zetten we alles op een rijtje omtrent de manier waarop je als organisatie aan de duurzaamheidsplicht kan voldoen door het meten van en het werken aan welzijn & werkgeluk. Je ontdekt tevens hoe je door mensgerichte SDG’s een plaats te geven in de organisatie tegelijk het engagement, de veerkracht en de productiviteit van je medewerkers kan boosten.

Inschrijven voor het live webinar

Meer inspiratie omtrent welzijn en geluk op het werk ?

Beluister de Try a Different Angle Podcast

Ontdek e-books omtrent werken aan werkgeluk

Bekijk onze (gratis) webinars en workshops

Ontdek al onze activiteiten en thema’s

10 tips voor minder digistress en meer digitaal welzijn

Wil je als organisatie meer inzetten op welzijn en veerkracht?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Opleidingen in open aanbod – najaar 2023

Workplace Wellbeing Strategy

Welzijnsbeleid

Een corporate well-being aanpak combineert alle informatie en tools die een bedrijf ter beschikking kan stellen rond vitaliteit en gezonde gewoonten voor lichaam en geest. Tryangle helpt begrijpen en verduidelijken wat negatieve stress doet met medewerkers, maar informeert ook omtrent het tijdig herkennen van vroege signalen en erger voorkomen.

We ondersteunen organisaties bij het inzetten van welzijnstools (ter preventie van stress en burn-out maar ook ter verbetering van de gezondheid, veerkracht en prestaties van teams) en bieden eveneens begeleiding om constructief om te gaan met uitval en re-integratie. We werken samen een passend actieplan en indien nodig een welzijnsbeleid uit om welzijn op het werk te optimaliseren en duurzaam effectief te maken.

Meer weten? over onze welzijnsinterventies?

In-company opleidingen voor meer welzijn

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden. Ook de format passen we aan op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door een greep uit onze meest populaire corporate well-being topics om medewerkers te ondersteunen:

“De pijlers van een sterk welzijnsbeleid”
“Stress en burn-out preventie voor managers”
“De arbeidsdeal: Digitaal deconnecteren”
“Duurzame ontwikkelingsdoelen realiseren door in te zetten op mensen”

“Positieve gezondheid als hefboom voor een gezonde bedrijfscultuur”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat! Contacteer ons!

Meer weten over onze welzijnsinterventies?

werkstress
Tryangle webinar Griet Deca

Webinars en digitale inspiratiesessies rond veerkracht, vitaliteit en welzijn

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we organisaties ook korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Populaire webinars rond stress en veerkracht zijn bijvoorbeeld:

“Stress intomen is burn-out voorkomen”
“Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht”
“Fit in je hoofd, wel in je vel”
“Time & energy management”
“Digital Detox: Van digitale stress naar digitale efficiëntie”

Ontdek onze e-learning modules

Wil je graag online en op eigen tempo welzijnsinzichten vergaren?

E-learning “mindful werken”
Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. In deze E-learning reeks passen we de principes van mindfulness toe op de werkrealiteit en belichten we in 7 modules telkens een ander aspect van mindfulness op het werk. Boordevol concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren tijdens de werkdag.
Meer over deze e-learning

E-learning “sterker dankzij stress”
Door gezond om te leren gaan met stress, versterk je je mentale en fysieke veerkracht. Je krijgt concrete tools waardoor je energieker aan de slag kan, de samenwerking met leidinggevenden, collega’s en klanten verbetert en je je creatieve brein een boost geeft.
Meer over deze e-learning

Tryangle Academy

Benieuwd wat Tryangle nog kan betekenen voor jouw organisatie?

Bekijk alle topics in ons aanbod

Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk

Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!