E-book: werken aan werkgeluk 3

Werken aan werkgeluk 3

Een cadeautje voor jou naar aanleiding van de Week van het Werkgeluk!

Werken aan welzijn en werkgeluk is nooit relevanter geweest. De pandemie en de thuiswerkrevolutie hebben een enorm effect gehad op hoe we op dit moment kijken naar onze fysieke en mentale gezondheid, wat we belangrijk vinden in ons leven en hoe we dat privé en professioneel liefst willen vormgeven. Wat we graag doen, doen we nu eenmaal beter.

In dit nieuwe e-book halen we daarom alles uit de kast en geven we je maar liefst 15 extra inzichten en nog véél meer concrete tips om werkgeluk een boost te geven. Zowel voor de top van de organisatie, HR managers of leidinggevenden als voor individuele medewerkers.

E-book reeks werken aan werkgeluk

Registreer je nu en krijg meteen de volledige reeks e-books “Werken aan Werkgeluk” in je inbox.

Wil je zelf gericht, concreet en relatief snel inzetten op (welzijn) en werkgeluk in jouw organisatie? 

Maak gebruik van een interne werkgeluk ambassadeur!

Tryangle biedt een gerichte en hands-on opleiding om jouw ambassadeur van een sterk kader te voorzien met de wetenschappelijke basisprincipes en alle relevante theoretische kennis. Tevens wordt er meteen al een eigen plan van aanpak opgesteld. Heel regelmatig gaat een nieuwe driedaagse opleidingsreeks van start. Is jouw ambassadeur ook van de partij?

Corporate well-being and happiness at work ambassador training
Opleiding Corporate Well-Being & Happiness at Work Ambassador
Deze opleiding legt een stevig fundament op het gebied van welzijn op het werk en werkgeluk. Na het volgen ervan beschikken de deelnemers over allerlei praktische tools en een plan van aanpak voor de eigen werksituatie. De ideale springplank om structureel te werken aan een gelukkigere werkcultuur, zowel top down als bottom up.
Ontdek alle details en het volledige programma via onderstaande link.

TIP! Schrijf je tijdig in en krijg het “very early bird” tarief

Op zoek naar ondersteuning bij het realiseren van meer welzijn en werkgeluk in jouw organisatie? 

Tryangle begeleidt zowel medewerkers (bottom-up) als leidinggevenden, HR verantwoordelijken en het management team (top-down) om in te zetten op alle mogelijke componenten die bijdragen aan welzijn en werkgeluk.

Ontdek hoe Tryangle werkgeluk definieert en welke preciese drijfveren, pijlers en onderliggende thema’s kunnen zorgen voor een maximale return voor de organisatie. We vertellen het je aan de hand van de piramide van werkgeluk in dit artikel.

Maar je kan natuurlijk ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken op welke manier we jouw specifieke vragen kunnen aanpakken.

You might be interested in …