POSITIEF OP HET WERK

Medewerkers die de principes van mindfulness en positieve psychologie op het werk toepassen zijn minder gevoelig voor toxische stress en werken efficiënter. 

Tryangle heeft tal van opleidingen rond positief denken, mindfulness, breinmanagement, perfectionisme, piekeren,… om werknemers te inspireren.

positief op het werk

De kracht van positief denken

Mindfulness en positieve psychologie zijn krachtige drivers om stress, piekeren en concentratieproblemen te reduceren en meer rust te creëren, ook op de werkvloer.

Deze principes helpen medewerkers een positieve mindset te cultiveren die hen helpt om de obstakels op de weg te relativeren of op een creatieve manier aan te pakken. Bovendien kunnen werknemers op deze manier op zoek gaan naar de ideale balans tussen hun eigen waarden, de waarden van het bedrijf en hun verantwoordelijkheden.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Enkele mogelijke interventies rond dit thema

Opleiding Mindful Werken
Ontdek de principes van mindfulness en leer ze toepassen op de werkrealiteit. Stress, piekeren en concentratieproblemen kunnen worden gereduceerd en we geven concrete tips en technieken mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren tijdens de werkdag.
E-learning Mindful Werken
Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. Deze online cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. Je kan alles afzonderlijk doornemen of de hele reeks in één keer volgen.
Workshop Time & Energy Management
Een interactieve workshop met tips en technieken om de productiviteit te verhogen en slimmer om te gaan met je eigen energieniveau. We behandelen ook de aandachtscurve, de impact van gezonde pauzes en heel wat andere toepassingen om je tijd en energie te optimaliseren.
perfectionisme
Workshop Perfectionisme
Faalangst, hoge verwachtingen, oplichterssyndroom, allemaal kwelgeesten van deze tijd. In deze opleiding leren deelnemers hoe verrassend perfect je kan zijn en hoe goed je je kan voelen door te streven naar maximum 8 op 10. De perfecte uitdaging voor elke perfectionist!
versterk je brein
Workshop ‘Versterk je brein, verbeter je focus’
In deze training ontdekken deelnemers hoe het geheugen werkt, waarom multitasking niet werkt en hoe maximale focus de werkefficiëntie gevoelig verhoogt. Een absolute aanrader voor iedereen die moeite heeft met timemanagement, prioriteiten stellen en de juiste keuzes maken.
piekerstop
Workshop ‘de Piekerstop’
Piekeren is een regelrechte energievreter die de veerkracht kan ondermijnen. In deze workshop leren deelnemers hoe ze vat kunnen krijgen op het gepieker en het een flinke STOP toe te roepen. In deze doe-sessie wisselen theorie en oefeningen elkaar vlot af. Boordevol praktische tips & tricks om meteen toe te passen.

Smaakmaker – sessie rond mindful werken (CityWork Brussels)

Je kan ook hier klikken om de video te bekijken.

Medewerkers in jouw organisatie of team ondersteunen
bij het cultiveren van een positieve mindset ?

Kom eens met ons praten