MOTIVATIE

Gemotiveerde werknemers zijn de brandstof van de onderneming. Gedrevenheid en betrokkenheid gecombineerd met de ruimte en autonomie om initiatieven te nemen, te groeien en te leren zorgt voor plezier in het werk, een besmettelijke positieve team vibe en betere prestaties.

motivatie en werkplezier

Zingeving en werkplezier als drijfkracht

Medewerkers die hun werk graag doen zijn beter in hun job. Werknemers die hun werk zinvol vinden en voelen dat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren hebben een gezondere motivatie en gedrevenheid. Bedrijven die hun werknemers op de juiste manier begeleiden om hun werkplezier en motivatie te maximaliseren, zijn organisaties waar men graag voor wil werken. Zo kan je dus de war for talent winnen!

Tryangle helpt werknemers en teams om meer inzicht te krijgen in de match en de overlap tussen hun persoonlijke drijfveren en doelstellingen en die van het team of de organisatie. Verschillende topics kunnen worden uitgewerkt in de vorm van training, coaching en teambuilding om nog dieper in te gaan op de purpose van teams en medewerkers of om de handvaten voor motivatie vast te nemen.

Overleg met onze experten voor een aanpak op maat

Hoe kunnen we – bijvoorbeeld – aan de slag?

zinvol teamwerk
Workshop Zinvol Teamwerk 
We gaan aan de slag met de match tussen de missie en waarden van een organisatie en de persoonlijke missie van werknemers zodat medewerkers een sterker verbondenheids- en verantwoordelijkheidsgevoel kunnen ontwikkelen.
motivatie
Webinar Job Crafting
Inzichten en tools voor medewerkers voor meer persoonlijke motivatie, flow, energie en creativiteit met topics zoals o.a. aandachts- en energiemanagement, autonomie, zingeving,..
Tryangle webinar Griet Deca
Webinar Het ABC van Motivatie
In dit webinar onderzoeken we de motivatoren en demotivatoren op de werkplek, gaan we aan de slag met het ABC van de zelfdeterminatietheorie en ontdek je de sleutels die je motivatie kunnen verhogen.
De Motivatie Challenge
Met behulp van deze challenge op maat van het team of de organisatie laten we medewerkers nadenken over hun persoonlijke drijfveren en aansluiting op de waarden en doelstellingen van de onderneming.

Meer interventies ontdekken? Kom eens met ons overleggen!

Neem contact op