LEIDERSCHAP & COMMUNITY

Top-down werken aan verbinding binnen de organisatie betekent dat het management en de leidinggevenden de juiste omgeving creëren voor optimaal teamwork. In een hechte community kan iedereen efficiënt én met plezier werken met aandacht voor de resultaten en de relaties.

Tryangle ondersteunt managers in leiderschapstrajecten voor meer welzijn en werkgeluk en met aandacht voor waardering, vertrouwen, respect en authenticiteit.

positieve samenwerking

Positieve samenwerking

Het cultiveren van positieve samenwerking is één van de belangrijke en meest determinerende componenten van het engagement en de motivatie van werknemers.

Tryangle helpt bedrijven om een klimaat te scheppen voor de best mogelijke samenwerking tussen teamleden onderling (teambuilding), het vormen van allerlei soorten communities,  maar ook op vlak van leiderschap en het optimaliseren van de relatie tussen medewerkers en hun managers.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Enkele mogelijke interventies rond dit thema

Leiderschap voor werkgeluk
Leidinggevenden met aandacht voor hun coachende rol en positieve leiderschapsstijl op basis van vertrouwen, waardering en constructieve communicatie, geven een zeer sterke boost aan het werkgeluk, de motivatie en de productiviteit van individuele medewerkers.
(Remote) ontwikkelings-gesprekken
Periodieke performance reviews zijn broodnodig, maar kunnen heel wat stress veroorzaken. In deze (online) workshop overlopen we de do’s en don’ts van (online) face-2-facegesprekken en besteden extra aandacht aan lichaamstaal en technische issues.
Keynote over leadership
‘The happy packleader’ keynote legt de link tussen leadership en de hondensport agility. Als leider kan je immers bijzonder veel leren van (werken met) honden. Hoe kan je er als leider voor zorgen dat je team productief en gelukkig is (en blijft)? Hoe breng je je team in beweging en werk je goed en graag samen?
Teambuilding
Tryangle kan de connectie in jouw team, afdeling of organisatie verder versterken door teambuilding, teamcoaching en teamversterkende games zoals “Team Geluk” of “Choose Happiness at Work”.
Workshop Samenwerken op Afstand
Deze (online) workshop ondersteunt leidinggevenden met tips en inzichten rond vertrouwen en verbinding en een creatieve aanpak om de teamspirit te versterken binnen virtuele en/of hybride teams.
The Team Quest
In deze spannende virtuele zoektocht voer je als team een race tegen de klok. Los uitdagende puzzels op en breng creatieve opdrachten tot een goed einde! Ga voor heel wat team-plezier en legt de link met de visie en waarden van de organisatie.

Benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen doen?

Kom eens met ons praten