Live Online Training ‘Hoe omgaan met menopauze op de werkvloer?’

Ben je een vrouw in de (peri)menopauze en heb je daar knap last van op de werkvloer? Of ben jij haar collega, hr of leidinggevende? Dan nodigen we je graag uit om op wereld menopauzedag samen met ons – virtueel – rond de tafel te gaan zitten. Tijdens een interactieve online workshop gaan we samen aan de slag met het onderwerp.

In België zitten namelijk 4 op 10 medewerkers in de (peri)menopauze. Meer dan de helft daarvan ondervindt hinder van haar symptomen op het werk. Soms nemen vrouwen daardoor zelfs ontslag. Jammer, want zo gaat ook veel talent en expertise verloren. Dat wil je niet laten gebeuren.

Op het programma:

Tijdens deze online workshop staan we samen stil bij vragen zoals:
– Perimenopauze? Menopauze? Wat is het nu precies? En waarom is het veel meer dan alleen maar een fysiek proces?
– Welke symptomen horen erbij en wat is nu precies de impact daarvan op de werkvloer?
– Wat kan je doen om die impact tot een minimum te beperken? Als vrouw zelf, maar ook als collega, leidinggevende of hr-verantwoordelijke?
– En hoe kan je je organisatie nu concreet menopauze-inclusief maken?
– Hoe creëer je een ondersteunende omgeving voor vrouwen die worstelen met hun menopauze, zodat ze zich toch goed blijven voelen in je organisatie?
– En wat zou de nieuwe rol kunnen zijn die vrouwen in of voorbij de menopauze opnemen in je bedrijf? Wat zouden de vaardigheden kunnen zijn waarin zij uitblinken?

De antwoorden vinden we samen. Neem jij met jouw organisatie graag een pioniersrol op door de menopauze op de agenda te zetten, dan mag je deze interactieve workshop niet missen. Na afloop ben je klaar om de menopauze in jouw organisatie op de kaart te zetten.

Schrijf je in via Eventbrite.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

okt 18 2024

Time

09:00 - 12:00

Cost

145 €

More Info

Read More

Labels

Connectie

Location

Online

Organizer

Tryangle
Read More
QR Code