EMPLOYER BRAND

Van werkgeluk een prioriteit maken in jouw organisatie?
Een geïntegreerd en menselijk beleid bepalen en uitvoeren?
We gaan graag samen op zoek naar het meest geschikte traject om dit in de praktijk om te zetten.

Werkgeluk als krachtig employer brand

Met behulp van een sterke werkgeluk strategie kan je als onderneming het best mogelijke klimaat scheppen zodat medewerkers zich goed in hun vel voelen. Dat zal niet alleen zorgen voor een productievere omgeving maar tevens een ijzersterk en authentiek employer brand.

Tryangle ondersteunt het management, HR professionals en leidinggevenden om een heldere invulling te geven aan werkgeluk, passend bij de organisatiecultuur. Daarnaast helpen we bepalen aan welke componenten kan gesleuteld worden en op welke manier, wat de ROI kan zijn en hoe je een werkgeluk strategie kan opstellen en uitrollen.

Kom eens praten

Op welke manieren kunnen we – bijvoorbeeld – aan de slag?

consulting
Management Consulting
Samen stippelen we een traject naar werkgeluk uit, inclusief actieplan op maat van jouw organisatie.
Discovery Session
Je ontdekt in deze verkennende in-company workshop wat werkgeluk precies is en hoe je er als organisatie aan kan sleutelen.
CHO opleiding
Leid interne Chief Happiness Officers en werkgelukexperten op die zo de strategie in jouw organisatie verder kunnen ondersteunen, uitdragen en uitrollen.
Webinar
Op korte tijd inspireren we specifieke doelgroepen binnen je organisatie, bepaalde teams of zelfs het ganse personeel via een online webinar rond de componenten en/of de ROI van werkgeluk.
Keynote
Keynotes zijn een geschikte manier om higher level management of team leaders aan het denken te zetten over hun impact op het werkgeluk van hun medewerkers. Ze kunnen ook ingezet worden om op een korte, krachtige manier de organisatie te inspireren.