COMMUNICATIE

Medewerkers kunnen zelf een erg grote bijdrage leveren aan positieve relaties op de werkvloer. Organisaties kunnen medewerkers hierbij zoveel mogelijk ondersteunen door in te zetten op het aanscherpen van de communicatieskills, het vergroten van het vertrouwen, de waardering en de samenwerking binnen teams.

Tryangle helpt je hier graag bij onder de vorm van opleidingen, workshops en teambuilding.

sterke communicatie

Sterke communicatie, sterk teamwerk

Bottom-up werken aan verbinding binnen de organisatie betekent de medewerkers ondersteunen en de juiste tools in handen geven voor optimaal teamwork. Help medewerkers en teams om voor positieve relaties en communicatie te kiezen door hen de nodige training aan te bieden.

Enkele thema’s die aan bod kunnen komen: verbonden blijven als team – ook op afstand, assertieve communicatie, geweldloze communicatie, feedback geven en ontvangen…

Meer weten? Neem contact met ons op!

Enkele mogelijke interventies rond dit thema

Webinar over verbinding
In dit energieke webinar ontdek je hoe je een team-out kan vermijden bij meer thuiswerk! Deelnemers krijgen praktische tips en tricks voor meer motivatie én verbondenheid.
Workshop Samenwerken op Afstand
In deze (online) workshop gaan we op zoek naar manieren om ook als virtueel team in verbinding te blijven, vertrouwen te geven en te krijgen en de teamspirit te versterken.
Webinar Conflicthantering
Dagelijks kunnen we in contact komen met uitgesproken en minder uitgesproken conflicten. Leer frustraties voorkomen en ruimte maken om op een constructieve manier te zeggen wat je denkt of voelt.
Training Mindful Communiceren
Iedereen heeft baat bij een vlotte communicatie op het werk en daarbuiten. Vanuit de basisprincipes van mindfulness kijken we op een praktische manier naar het hoe en wat van communicatie.

Andere vragen of opportuniteiten rond communicatie?

We helpen je graag