WERK-TEVREDENHEID

WERKTEVREDENHEID

Om van een optimale medewerkerstevredenheid te kunnen genieten is het van belang dat werknemers voldoende zelfkennis en zelfleiderschap ontwikkelen om niet alleen de juiste omgeving te kiezen die bij hen past, maar ook initiatief te nemen om uitdagende situaties aan te pakken en te verbeteren en actief aan job crafting te doen.

Via individuele of team coaching kan Tryangle hier ondersteuning bieden.

werktevredenheid

Medewerkerstevredenheid als basis van werkgeluk

Zonder een goede basis kan je niet bouwen aan werkgeluk. Wat is er nodig om stevig aan de startblokken te staan? Werktevredenheid.

Dat betekent dat elk individu op de juiste plaats zit. Als alles goed gaat, is de juiste matching gebeurd bij de selectie en aanwerving, maar natuurlijk evolueren mensen en organisaties. Om op een duurzame manier mensen aan boord te houden, is het nuttig om regelmatig te toetsen of alles nog ok is, op regelmatige basis de medewerkerstevredenheid te meten en in geval van problemen de nodige ondersteuning te bieden.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Enkele mogelijke interventies rond dit thema

Interne Bevragingen
Meten is weten. Tryangle werkt samen met sterke partners om (opportuniteiten rond) tevredenheid, plezier, welzijn of geluk van werknemers in kaart te brengen.
zelfleiderschap
Workshop Zelfleiderschap
Een laagdrempelige workshop om medewerkers bewust te maken van kernkwaliteiten en wat ze nodig hebben om tevreden te kunnen zijn in een job.
Individuele Coaching
Heb je het gevoel dat je bent vastgelopen in je job? Nood aan jobcrafting? Op zoek naar je talenten, je energiegevers, je uitdagingen en je valkuilen? Individuele coaching kan de tool zijn om je een flinke stap verder te helpen.
Workshop Work-Life Blend
We begeleiden medewerkers om impact uit te oefenen op de verhouding tussen deze 2 belangrijke aspecten van het leven. We gaan aan de slag met enkele basisprincipes en delen praktische tips voor meer rust en minder frustratie.

Benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen doen?

Kom eens met ons praten