TALENTMANAGEMENT

Investeren in talentmanagement, inschatten en ontwikkelen van bestaande talenten en werknemers inzetten op de juiste plek in het juiste team, leidt tot ongekend sterke resultaten, die veel moeilijker te behalen zijn wanneer gehamerd wordt op enkel competentieontwikkeling zonder onderliggende passie.

Tryangle helpt organisaties en teamleaders hier bewust(er) mee omgaan om het beste uit mensen te kunnen halen.

Talent Management

Over talenten en competenties

Enkel werken vanuit (de nodige) competenties voor een bepaalde functie heeft zo zijn beperkingen. Competenties die gebaseerd zijn op onderliggende talenten kunnen veel sneller ontwikkeld worden en bijna moeiteloos tot betere prestaties leiden. Daarnaast schenken die de medewerker ook nog eens voldoening, plezier én energie.

Sturen vanuit talent is focussen op wat er wel is en op iets waar de werknemer van nature in uitblinkt. Match de aanwezige talenten met de noden van de organisatie als sleutel voor meer efficiëntie en werkgeluk en blijf dit proces ook monitoren want de loopbaan van de medewerker evolueert net als zijn/haar noden en wensen! Tryangle helpt leidinggevenden werken vanuit een talentvisie naast het klassieke competentiemanagement.

Meer weten? Contacteer ons!

Hoe kan je – bijvoorbeeld – aan de slag rond talentmanagement?

Tryangle consulting
Consulting voor Talent Driven HR
Wil jouw organisatie inzetten op de talenten van medewerkers en zo meer engagement, productiviteit en veerkracht bekomen? We helpen graag een mogelijke aanpak te identificeren om een talentenbeleid te implementeren.
Consulting voor Talent Mobility
Wil jouw organisatie het aanwezige talent beter in kaart krijgen en werk maken van een talentenbeleid? Onze experten begeleiden de betrokken partijen zoals leidinggevenden, talent mobility verantwoordelijken, HR-professionals, …
Webinar Talent of Competent
Met dit inspiratie webinar snijden we enkele krachtige inzichten aan omtrent het verschil tussen talenten en competenties en de voor- en nadelen van competentie- en talentmanagement.
talentgericht leidinggeven
Coaching Talentgericht Leidinggeven
Hoe identificeer en combineer je de talenten binnen jouw team? En hoe ga je om met wat medewerkers graag doen versus de rotklusjes die niemand graag doet? We begeleiden leidinggevenden in hun specifieke situatie om de teamprestaties te boosten door een talentgerichte aanpak.

Graag nog andere opties verkennen?