EMPLOYEE JOURNEY

Als de volledige Employee Journey goed uitgetekend is, zijn de basisvoorwaarden voor jobtevredenheid bij je medewerkers sowieso ingevuld.

Tryangle ondersteunt managers, HR verantwoordelijken of leidinggevenden om de vinger aan de pols te houden voor alle touchpoints met medewerkers.

employee journey

De employee journey als sterke basis

Zonder een sterk fundament van werktevredenheid kan je de piramide niet verder opbouwen. Wanneer dingen foutlopen aan de basis (in de werkomgeving, verloning, infrastructuur, functie omschrijvingen, pre- en on-boarding,…) houden werknemers sowieso een negatief gevoel over aan hun job.

Een takenpakket dat past bij de talenten en waarden van de werknemer, een passend loonpakket en de nodige praktische en technische omkadering om het werk te kunnen uitvoeren. Zeker rekening houdend met de nieuwe generatie die z’n opwachting maakt op de arbeidsmarkt, kan je maar beter inzetten op een werkgelukkig HR-beleid dat start bij de basis.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Enkele mogelijke interventies rond dit thema

Management Consulting
Zonder aandacht voor de basisvoorwaarden voor werktevredenheid bij alle touchpoints van de employee journey zal elk initiatief rond werkgeluk een losse flodder blijven. Tryangle kan helpen om duidelijkheid te scheppen en werkt tevens samen met gewaardeerde partners om meer diepgaandere inzichten te krijgen.
Webinar Sleutels voor Jobtevredenheid
Ontdek hoe je als leidinggevende de jobtevredenheid kan doen groeien binnen je team. Aan de hand van concrete tips kan jij je eigen jobtevredenheid én die van je collega’s verhogen, maar leer je ook op een gezonde manier omgaan met de aspecten binnen je job die jij niet kan veranderen.
Training Generation Management
Ontdek hoe constructieve aandacht voor generatiemanagement bijdraagt tot werkgeluk en hoe werktevredenheid, werkplezier en werkgeluk ingevuld wordt door de generaties die vandaag actief zijn op de werkvloer.
Workshops rond Hybride Werken
Organisaties die een sterke visie rond tijd- en plaatsonafhankelijk werken én bijhorend beleid uitwerken kunnen een belangrijke kans grijpen voor een hybride toekomst die het werkgeluk en de productiviteit van werknemers een boost kan geven.

Benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen doen?

Kom eens met ons praten