DIVERSITEIT EN INCLUSIE OP DE WERKVLOER

Diversiteit en inclusie gaan hand in hand met werkgeluk.
Ze geven verdere verdieping aan het concept van de positieve bedrijfscultuur, waar psychologische veiligheid en ‘samen sterk’ de drijfveren zijn van een constructieve en motiverende samenwerking.

In een dergelijke werkomgeving voelt werkelijk iedereen zich gerespecteerd, aangemoedigd in hun talenten, worden ze ondersteund om hun werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, heerst er vertrouwen in de leidinggevenden, kan iedereen zijn authentieke zelf zijn en heeft iedereen het gevoel deel uit te maken van een (h)echt team, dat inzet op de aspecten die hen verbinden waardoor werkgeluk optimale kansen krijgt.

Een sterke inclusieve bedrijfscultuur binnen jouw organisatie?

Tryangle helpt organisaties en leidinggevenden met het opbouwen en aanmoedigen van een positieve bedrijfscultuur via uiteenlopende initiatieven zoals consulting, training, coaching en teambuilding.

Je ontdekt hieronder alvast een tipje van de sluier welke in-company interventies we rond deze thema’s kunnen voorzien. Je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken wat we concreet voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Meer weten over een positieve bedrijfscultuur?

Korte maar krachtige webinars

Aan de hand van korte webinars (een webinar duurt ongeveer een uur) kunnen we een grotere groep deelnemers op een laagdrempelige manier inspireren rond heel wat basisprincipes, tips en technieken voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer. Zoals bijvoorbeeld:

Webinars voor een brede doelgroep:
“Kunnen zijn wie je bent op het werk: introductie tot diversiteit en inclusie”
“Diversiteit en inclusie in de praktijk: interactieve handleiding vol tips en technieken”

Webinars voor HR professionals en leidinggevenden
“Diversiteit & inclusie op elk moment van de employee journey: hoe pak je dat aan?”
“Divers en inclusief rekruteren”

Meer weten? contacteer ons!

digitaal deconnecteren

Ga voor verdere verdieping met een (digitale) workshop (3u) of dagtraining

Voor teams: Wil je graag inzetten op meer inclusie en diversiteit binnen je team, dan kunnen collega’s samen met hun leidinggevende in een interactieve workshop aan de slag rond de concrete betekenis van deze begrippen binnen het team en de mogelijke verbeterpunten zodat het niet enkel bij woorden blijft, maar echte toepassing in de praktijk wordt.

Voor HR professionals en leidinggevenden: Wist je dat bedrijven die diversiteit hoog in het vaandel dragen 36% winstgevender zijn? (McKinsey, 2020) En toch blijken veel organisaties het moeilijk te hebben om diversiteit en inclusie in de praktijk om te zetten. Het creëren van een inclusieve bedrijfscultuur waarbij iedereen erbij hoort, is de sleutel om relevant te blijven in de toekomst. Tijdens deze dag-training kan het topic “diversiteit en inclusie” ontrafeld worden aan de hand van een duidelijk kader en de nodige basisprincipes die leiden tot een inclusieve en diverse organisatie.

Benieuwd naar wat Tryangle voor jouw organisatie kan betekenen?

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!