Gratis Webinar – De impact van leiderschapstraining op welzijn en werkgeluk

Maak kennis met enkele standhouders!

De VOV-Beurs is je ongetwijfeld niet onbekend. Het is dé vakbeurs voor iedereen die zich bezighoudt met leren en het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Deze editie staat helemaal in het teken van ‘Connecting L&D’. En we maken graag van de gelegenheid gebruik om je alvast te connecteren met enkele standhouders!

In februari en maart geven enkelen onder hen alvast een online webinar om je te laten proeven van hun expertise en wat je bij hen op de beursvloer zal kunnen vinden. Deze webinars zijn helemaal gratis en mag je alvast niet missen. Grijp dus je kans en reserveer je plek!

Tryangle webinar: De impact van leiderschapstraining op welzijn en werkgeluk

7 op 10 medewerkers verlaten hun job niet omwille van de job, maar omwille van de leidinggevende… een cijfer dat tot nadenken stemt. De impact van leidinggevenden op het welzijn en werkgeluk van hun teamleden is duidelijk groot. De organisatie (HR, management, …) kiest er dus voor om de leidinggevenden extra opleiding of training te geven om bewustzijn te creëren, gedrag aan te leren of te versterken. Goed plan! Absoluut, maar in dit webinar onderzoeken we enerzijds de impact van leiderschapstraining op het welzijn en werkgeluk van medewerkers en anderzijds ook de voorwaarden om een succesvolle transfer te kunnen maken tussen theorie en praktijk, het opleidingslokaal en de realiteit. Aan de hand van concrete voorbeelden en tips, kan jij een bewustere keuze maken bij het organiseren van leiderschapstraining.

Benieuwd? Schrijf je gratis in via VOV.

Date

mrt 07 2024
Expired!

Time

09:30 - 10:30

More Info

Read More

Labels

Connectie

Location

Online
Category

Organizer

VOV beurs

Other Organizers

Tryangle
QR Code