Gratis Webinar – Werkbaarheidscheques ontcijferd: ​​​​​​​Jouw gids naar meer welzijn op de werkvloer

In een wereld die voortdurend evolueert, is het essentieel om een werkomgeving te creëren die niet alleen productief is, maar ook aandacht besteedt aan het welzijn van medewerkers.

Werkbaar werk en workplace well-being zijn cruciale elementen geworden om talent aan te trekken en te houden, sterke teams te bouwen en positieve resultaten neer te zetten. Dankzij de Vlaamse overheid kan je tevens (financiële) steun ontvangen om bepaalde knelpunten rond werkbaarheid aan te pakken.

En aangezien de werkbaarheidscheques ook in 2024 verder gezet worden, willen we in deze live sessie graag HR professionals – en iedereen die graag wil inzetten op workplace wellbeing – informeren en begeleiden bij het benutten van deze subsidiemaatregel.

Daarom helpen Matthias Vandenbussche (Public Minds) en Griet Deca (Tryangle Happiness en Well-being at Work) je het bos door de bomen zien en vertellen ze je alles over de kracht van werkbaarheidscheques en hoe ze kunnen worden toegepast om de kwaliteit van werk te verbeteren.

Wat mag je verwachten van dit webinar?
– Werkbaarheidscheques: Wat houdt het in? Waarvoor dienen ze? Hoe kan je ze precies aanvragen?
– Hoe kan je de werkbaarheid van je organisatie in kaart brengen?
– Tips en adviezen om effectief aan de slag te gaan met werkbaar werk.
– Praktijkvoorbeelden ter inspiratie
– Q&A-sessie

Schrijf je gratis in via Webinargeek.

Date

feb 01 2024
Expired!

Time

09:00 - 09:40

More Info

Read More

Labels

Welzijn,
Werkgeluk

Location

Online
Category

Organizer

Tryangle
QR Code