Gratis webinar: Strategieën voor échte werkgerelateerde flow

We behalen flow als we een gevoel hebben van diepe concentratie en volledige controle in ons werk. Maar wanneer is dat nog het geval?
Onze werkdagen geraken vaker versnipperd door meetings en mails, terwijl afleidingen en onderbrekingen telkens op de loer liggen.

​​​​​​​Flow wordt reeds decennialang onderzocht, maar het is nog altijd onduidelijk hoe vaak werknemers nu écht flow ervaren tijdens hun werk, en belangrijker, wanneer dat precies het geval is.​​​​​​​

Onderzoekers gaan er nog altijd van uit dat flow een continu concept is, iets wat je in hoge of lage mate kunt ervaren. Deze aanpak wordt steeds meer uitgedaagd omdat flow een gevoel is dat je ofwel hebt, ofwel niet. In dit Webinar zal flow-onderzoeker Jonas De Kerf opvallende resultaten bespreken die toelichten hoe flow, als een discreet concept (ofwel zit je erin, ofwel dus niet), tot stand kan komen tijdens het werken.

Een relevant topic voor medewerkers om te weten te komen hoe ze volledig kunnen opgaan in hun werk, zodat ze de kans krijgen om niet alleen productiever, maar ook betekenisvoller werk te verzetten.

Ook voor organisaties en leidinggevenden zijn de inzichten uit dit onderzoek bijzonder nuttig om te ontdekken hoe medewerkers optimaal kunnen ondersteund worden door het benutten en creëren van opportuniteiten om meer flow te ervaren.

Wat mag je verwachten?
Tijdens dit webinar ontdek je onder andere
– wat flow tijdens het werken precies inhoudt
– hoe vaak en wanneer werknemers échte flow ervaren tijdens hun werk
– wat ervoor zorgt dat échte flow tot stand komt
– hoe verschillende omgevingen flow kunnen triggeren of verhinderen
– concrete tips en aanbevelingen om flowervaringen te stimuleren tijdens het werken

Schrijf je gratis in via deze link (WebinarGeek).

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

mei 30 2024

Time

10:30 - 11:15

More Info

Read More

Labels

Engagement,
Werktevredenheid

Location

Online
Category

Organizer

Tryangle
Read More
QR Code