STERK LEIDERSCHAP
IN EEN HYBRIDE TOEKOMST

Effectieve leiders zijn zelfbewuste leiders, die een evenwichtige balans vinden tussen een resultaatsgerichte en mensgerichte aanpak. In deze hybride context is er meer dan ooit nood aan reflectie en toekomstgericht leiderschap.

Tryangle ontwikkelde verschillende opleidingen voor leidinggevenden en teamleaders, met aandacht voor het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers, maar ook voor zelfleiderschap en hun eigen ontwikkeling.

In-company opleidingen rond leiderschap

Ontdek onze in-company trainingen die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden. Ook de precieze format passen we aan op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door enkele van onze meest populaire trainingen voor leidinggevenden:
“Toolbox voor beginnende leidinggevenden” (2-daagse)
“Gezond omgaan met weerstand in je team” (dagtraining)
“Burn-outpreventie: jouw rol als leidinggevende” (dagtraining)

Benieuwd naar meer?
We praten graag met jou over een aanpak op maat!

Neem contact met ons op!

Webinars en digitale inspiratiesessies

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige online inspiratie onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld deze webinars voor leidinggevenden:
“Charismatisch leiderschap”
“Gezond omgaan met weerstand in je team”
“Zelfleiderschap”

Meer over onze webinars?

digitaal deconnecteren

Het Tryangle totaal-aanbod:
werken aan welzijn en geluk op het werk

Klik en ontdek een overzicht van onze diensten en onze thema’s.

Try a different angle:
de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.
Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!