Technologie in HR – Human Tech

Er is geen job die niet verandert onder impuls van technologie, en dat is óók het geval binnen HR. Wat startte met databanken en spreadsheets, is uitgegroeid tot een heel ecosysteem van met elkaar geconnecteerde systemen en apps. Van rekrutering tot exitgesprekken: in élk HR-proces eist technologie zijn plaats op. En daar staat nu ook artificiële intelligentie hard op de deur te kloppen.

Het is steeds moeilijker om een helder zicht te houden op het bos en de bomen, laat staan dat je vandaag nog makkelijk je weg vindt tussen alle technologieën en platformen. En wat te denken van de meerwaarde en return on investment van al die toepassingen? En hoe houden we HR ‘menselijk’ wanneer bits en bytes een centrale plek opnemen?

We speuren de horizon af op zoek naar de technologie die op ons afkomt, en kijken mee over de schouders van HR-collega’s die ons voorafgingen met bepaalde toepassingen.

—–

De debatsessie wordt geleid door niemand minder dan Neelie Verlinden, HR influencer, Future of Work expert én moderator van de “echte” HR Debatable Podcast, powered by Cegid. Griet Deca, Chief Happiness Officer bij Tryangle, en Teske Schröder, HR Integrations Director bij Planon, zullen open en eerlijk hun mening geven over een drietal controversiële statements die vraagtekens zetten bij de status quo in HR. Bereid je voor op een boeiende discussie vol nieuwe inzichten, controverses en inspiratie terwijl we samen de toekomst van HR verkennen.

Voor meer info surf naar de website van HR Square.

Date

mrt 14 2024
Expired!

Time

12:00 - 18:00

Cost

€279.00

More Info

Read More

Location

Flagey
Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel
Category

Organizer

HR Square
QR Code