“Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de teamcoaching rond mindfulness die Tryangle aan mijn team gaf. Wat ik vooral waardevol vond was dat het geen theoretisch verhaal was: er werd heel vaak vertrokken van praktijkervaringen en we kregen ook concrete tips & tricks die we konden integreren in ons dagelijks (professioneel) leven. We hebben geleerd bewuster te luisteren naar elkaar en beter te communiceren.  Aan het einde van de laatste sessie werden we begeleid bij het maken van een charter waar we als team naar kunnen teruggrijpen om te zorgen voor een betere samenwerking en een positievere werksfeer. Ik ben enorm dankbaar voor deze teamcoaching en kan het ten zeerste aanbevelen aan andere teams die op zoek zijn naar manieren om hun welzijn, werkgeluk en daardoor ook de productiviteit te verhogen.”