TRYANGLE & WOOHOO UNLIMITED

Tryangle maakt deel uit van een internationale joint venture die samen met 3 andere partners uit verschillende landen het wereldwijde partnernetwerk Woohoo Unlimited vormen.

Woohoo Unlimited

In juli 2020 besloot de Deense Chief Happiness Officer Alexander Kjerulf, na meer dan vijftien jaar, de fakkel door te geven aan werkgelukexperts die hij zelf heeft opgeleid. Zo nam Tryangle, samen met organisaties uit de UK, Nederland en Canada het partnernetwerk rond werkgeluk van deze gerenommeerde werkgelukexpert over.

Woohoo Inc werd omgedoopt tot Woohoo Unlimited en blijft op deze manier wereldwijd de expertise, het onderzoek, de opleidingen, de evenementen en de uitwisseling voor professionals rond happiness at work voortzetten. Kjerulf blijft trouwens ook verbonden met de joint venture als lid van de adviesraad en de internationale expertise op het gebied van werkgeluk die hij heeft opgebouwd blijft bestaan en groeit nog elke dag.

Meer over Woohoo Unlimited

Happiness at Work Partner Netwerk

De organisatie van het partnernetwerk Woohoo Inc komt in handen van een samenwerkingsverband tussen Tryangle (België), Happy Office (Nederland), Happy Coffee Consulting (UK) en Cloud 9 to 5 (Canada).

Het netwerk van happiness at work professionals strekt zich uit over vier contintenten en telt meer dan 50 actieve partnerbedrijven uit meer dan 30 verschillende landen. Het Woohoo netwerk staat bekend voor zijn ‘evidence based’ aanpak en voor het samenbrengen van praktijkvoorbeelden van uiteenlopende bedrijven die reeds inzetten op werkgeluk. De uitgebreide werkgelukexpertise van alle partners wordt hier aan toegevoegd. Zo is België een belangrijke speler geworden op wereldvlak als het op werkgeluk aankomt.

Woohoo Unlimited is niet alleen een community voor professionals die geloven in de kracht en voordelen van gezonde en gelukkige werkplekken, ze gaan daarenboven prat op de onderliggende wetenschappelijke kennis die aan de basis ligt van ‘de business case van werkgeluk’ en de ROI ervan benadrukt. Naast (partner) events, organiseert Woohoo Unlimited ook op regelmatige basis een (online) Chief Happiness Officer Training, en dit in verschillende talen. 

Naar de website van Woohoo Unlimited