Gratis Webinar – Maak je organisatie menopauze-inclusief

In België zitten 4 op 10 vrouwelijke medewerkers in de (peri)menopauze. Meer dan de helft daarvan ondervindt hinder van de symptomen op het werk, wat ten koste gaat van hun fysiek en mentaal welzijn. Jammer, want zo kan er ook veel talent en expertise verloren gaan. Dat wil je als organisatie niet laten gebeuren.

Helaas zijn er nog maar weinig bedrijven met een menopauzebeleid en vindt slechts 8% van de vrouwen dat het topic bespreekbaar is op de werkvloer. Een belangrijke opportuniteit, dus, want zodra we het taboe kunnen doorbreken, kunnen er samen oplossingen gezocht worden om de impact op het werk en het welzijn zo goed mogelijk te beperken.

Tryangle wil vrouwelijke medewerkers in de (peri)menopauze en hun collega’s, maar ook HR medewerkers en leidinggevenden ondersteunen om krachtiger met dit topic om te gaan en concrete stappen te zetten om de organisatie menopauze-inclusief te maken.

Hoe zorg je ervoor dat je het waardevolle talent en de expertise van medewerkers niet kwijtspeelt door de overgang? Hoe creëer je een ondersteunende omgeving voor vrouwen die worstelen met hun menopauze, zodat ze zich toch goed blijven voelen in het team?

Je ontdekt het op 8 maart – niet toevallig internationale vrouwendag – tijdens het live webinar met expert en menopauzecoach Inge Delva en Chief Happiness Griet Deca.

Wat komt aan bod in dit webinar?
– Perimenopauze? Menopauze? Wat is het nu precies? En waarom is het veel meer dan alleen maar een fysiek proces?
– Welke symptomen horen erbij en wat is de impact op de prestaties van de medewerker, het team én de bedrijfsresultaten? Inclusief de harde cijfers.
– Welke 3 stappen kan je nu zetten om van jouw bedrijf een menopauze-inclusieve organisatie?

Neem jij met jouw organisatie graag een pioniersrol op door de menopauze op de agenda te zetten? Dan mag je dit interactieve webinar echt niet missen.

Schrijf je gratis in via Webinargeek.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

mrt 08 2024

Time

09:00 - 09:30

More Info

Read More

Labels

Connectie,
Welzijn

Location

Online
Category

Organizer

Tryangle
Read More
QR Code