Gratis e-book: 7 tips voor meer werkgeluk

7 tips voor meer werkgeluk

We vertelden je al waarom werken aan werkgeluk van belang is en waar je precies kan starten. Tevens kon je in de winst van werkgeluk al ontdekken welke stevige ROI er vast hangt aan het investeren in welzijn en geluk op de werkvloer. De volgende elementen in de zoektocht naar werkgeluk zullen jou immers maximale resultaten opleveren:

  • Ga voor een strategische aanpak met middellange en langere termijn doelstellingen en pak het planmatig en niet enkel symptomatisch aan of met losse ‘one-shot’ initiatieven
  • Durf passende keuzes maken die aansluiten bij je bedrijfscultuur
  • Stel prioriteiten en beslis welke uitdagingen rond werkgeluk eerst moeten worden aangepakt
  • Kies er bewust voor om te werken aan werkgeluk in alle lagen van de organisatie, van uitvoerend tot (middel-)management niveau.

Werken aan werkgeluk in drie stappen

Het creëren van een “happy organisation” is een lange termijn uitdaging. Het is een proces, en het verloopt in stadia, waarbij werkgeluk moet worden beschouwd als de laatste halte. De kers op de taart, als het ware. Eerst moeten er namelijk sterke fundamenten en een goede vulling worden voorzien.

Met welke drie stappen je dit kan bereiken ontdek je in dit blogartikel.

Sleutels voor werken aan werkgeluk

Ben jij ook overtuigd van de positieve invloed van werken aan werkgeluk? Op zoek naar concrete inzichten om meteen aan de slag te gaan in jouw organisatie? Dat ontdek je in ons eerste e-book “7 tips voor meer werkgeluk”

E-book werkgeluk

You might be interested in …